22-05-2011, 23:03
Cumartesi sabahı 04 30 gibi arkadaşım Osman la beraber avlağımıza doğru yola çıktık.Gökkuşağı alabalık yakalamak için arkadaşımın tarifi ile meraya geldik.Arabayı uygun bir yere bırakıp avlanacağımız dereye eşyalarımızla yürüdük.Sabah sabah iyi spor olmuştu.Hava hafif hafif aydınlanırken biraz daha mı erken gelseydik acaba diye düşünüyordum.Bu arada olta atacağımız yerlere de sessizce yerleşip oltaları hazırlamaya başladık.
Çok güzel manzara ve kuş sesleri eşlğinde avlanmak gerçekten çok güzel.
180 cm lik atçek kamışımla sıfır numara meps kullanarak 4 adet balık aldım.Osman da 3 adet yakaladı.Tabiki olta atarken suya fazla yaklaşmamaya özen gösterdik.Zaman zaman olta atmayıp balığın tedirgin olmamasını sağlamay çalıştım. Öğlene doğru avı sonlandırdık. Daha sonrada fotolarda gördüğünüz gibi balıkları tereyağda pişirip afiyetle yedik.Hem eğlenceli hem yorucu hem de bol temiz hava aldığımız güzel saatlerdi.Sonunda da avladığımız balıkları temizleyip pişirmek de işin başka güzel tarafıydı.
Tüm dostlarımın böyle güzel günler ve avlar geçirmesi dileklerimle.Hepinize sevgiler selamlar..
Çok güzel manzara ve kuş sesleri eşlğinde avlanmak gerçekten çok güzel.
180 cm lik atçek kamışımla sıfır numara meps kullanarak 4 adet balık aldım.Osman da 3 adet yakaladı.Tabiki olta atarken suya fazla yaklaşmamaya özen gösterdik.Zaman zaman olta atmayıp balığın tedirgin olmamasını sağlamay çalıştım. Öğlene doğru avı sonlandırdık. Daha sonrada fotolarda gördüğünüz gibi balıkları tereyağda pişirip afiyetle yedik.Hem eğlenceli hem yorucu hem de bol temiz hava aldığımız güzel saatlerdi.Sonunda da avladığımız balıkları temizleyip pişirmek de işin başka güzel tarafıydı.
Tüm dostlarımın böyle güzel günler ve avlar geçirmesi dileklerimle.Hepinize sevgiler selamlar..
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]