Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turanköy e yolculuk var..
yycolak yazdı:Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz beyler ! . . . .NayirolamazBabyRolleyes

Rica ediyorum duygularımızla oynamayınız...Baby

Bizim bir tarafımızdan dumanlar çıkarken siz tatile gidiyorsunuz....

Hemde toplu olarak . .

Hemde Turanköye . . Hemde çadıra . . .

Bende sizleri dost biliyordum.Yıkıldım,perişan oldum,moral 0'ın altında...

Şiddetle kınıyor düzeltilmesini bunun bir şaka olduğunu itiraf etmenizi rica ediyorum . . .76

Her şey gönlünüzce olsun.İyi eylenceler,iyi dinlenceler,iyi muhabbetler,iyi şanslar.Bir gün Allah bizede nasip eder inşallah.Affet

ne desen haklısın yalçın abim ne desen haklısın Gulumse,
şaka bir yana organizasyon için iznini ayarlayanlar için güzel bir tatil olacaktır,aslında bende planlamıştım ama sanırım gidemeyeceğim çünkü o hafta sonu çalışıyorum,ortakla sıraya koyduk bu hafta sou ben çalışıyorum haftaya o çalışıyor erdeğe gidilecek olan hafta sonu ben çalışıyorum.ne yazık bende uzaktan izlemek zorundayım.Snifsinf
Bul
LeVrEkCi yazdı:ne desen haklısın yalçın abim ne desen haklısın Gulumse,
şaka bir yana organizasyon için iznini ayarlayanlar için güzel bir tatil olacaktır,aslında bende planlamıştım ama sanırım gidemeyeceğim çünkü o hafta sonu çalışıyorum,ortakla sıraya koyduk bu hafta sou ben çalışıyorum haftaya o çalışıyor erdeğe gidilecek olan hafta sonu ben çalışıyorum.ne yazık bende uzaktan izlemek zorundayım.Snifsinf

Bak şimdi bir kez daha üzüldüm Nihatcım.Seninde hafta sonu çalışmaların böyle güzelliklere denk geliyor.Umarım bir gün hiç olmazsa hafta sonlarında çalışmayacak bir durama gelebiliriz ikimizde.Snifsinf
Bul
yycolak yazdı:Bak şimdi bir kez daha üzüldüm Nihatcım.Seninde hafta sonu çalışmaların böyle güzelliklere denk geliyor.Umarım bir gün hiç olmazsa hafta sonlarında çalışmayacak bir durama gelebiliriz ikimizde.Snifsinf

inşallah abi inşallah GulumseSeerf
Bul
İnşallah umduğunuzdan da öte bir buluşma olur arkadaşlar,tüm güzellikler sizlerin olsun..
Bul
şaka bir yana organizasyon için iznini ayarlayanlar için güzel bir tatil olacaktır,aslında bende planlamıştım ama sanırım gidemeyeceğim çünkü o hafta sonu çalışıyorum,ortakla sıraya koyduk bu hafta sou ben çalışıyorum haftaya o çalışıyor erdeğe gidilecek olan hafta sonu ben çalışıyorum.ne yazık bende uzaktan izlemek zorundayım.Snifsinf[/QUOTE]
Yapma be amcaoğlu, bi ayar çek, ben senden son ana kadar ümitliyim.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ne desen haklısın yalçın abim ne desen haklısın Gulumse,

oda dertmi be ortak, bu hafta sonu sen çalış, haftayada sen çalış, ondan sonraki haftada Erdeğe gelirsin,SmileSiyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:oda dertmi be ortak, bu hafta sonu sen çalış, haftayada sen çalış, ondan sonraki haftada Erdeğe gelirsin,SmileSiyirdim

tabi demesi kolay 2 hafta kafayı ye diyorsun ayrıca 2 hafta çocukları gezdirme diyorsun sonra erdeğe gel yine gezdirme çocukları sonra??? Gulumseyalova organizasyonuda olsa gelemeyecekmişim ki ben,anca ctesi kapadıktan sonra yada biraz erken çıkıp akşama masada olabilirdim heralde.Snifsinf
Bul
LeVrEkCi yazdı:tabi demesi kolay 2 hafta kafayı ye diyorsun ayrıca 2 hafta çocukları gezdirme diyorsun sonra erdeğe gel yine gezdirme çocukları sonra??? Gulumseyalova organizasyonuda olsa gelemeyecekmişim ki ben,anca ctesi kapadıktan sonra yada biraz erken çıkıp akşama masada olabilirdim heralde.Snifsinf

ne demek demesi kolay yaw, bende her haftasonu çalışıyorum( cumartesileri kasdediyorum )sen pazar günlerinden mi bahsediyorsun yoksa..eğer öyleyse bırak sende pazarları çalışmayıver,mezara mı götüreceksin o paralarıSiyirdim
hem arada böyle kaçamak yapmak iş performansını dahada arttırır,kendine yatırım yapıyorsun yaniSmileHappy
Bul
yycolak yazdı:Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz beyler ! . . . .NayirolamazBabyRolleyes

Rica ediyorum duygularımızla oynamayınız...Baby

Bizim bir tarafımızdan dumanlar çıkarken siz tatile gidiyorsunuz....

Hemde toplu olarak . .

Hemde Turanköye . . Hemde çadıra . . .

Bende sizleri dost biliyordum.Yıkıldım,perişan oldum,moral 0'ın altında...

Şiddetle kınıyor düzeltilmesini bunun bir şaka olduğunu itiraf etmenizi rica ediyorum . . .76

Her şey gönlünüzce olsun.İyi eylenceler,iyi dinlenceler,iyi muhabbetler,iyi şanslar.Bir gün Allah bizede nasip eder inşallah.Affet

Yalçın abi, yalova olsaydı Fikret ebi ve sen büyük ihtimalle gelecektiniz zannedersem,şimdide Yalova niyetine çıkın, yalovadan daha yakın bir yer erdeğe geliverin,mesela Murat yalova orga gelecekti galiba, onun kaytarma gibi bir hakkı yokSmile yalova org. gidecekler listesini görebilseydim tek tek isim vererek buyrun bize takılın derdimSeerf
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Yalçın abi, yalova olsaydı Fikret ebi ve sen büyük ihtimalle gelecektiniz zannedersem,şimdide Yalova niyetine çıkın, yalovadan daha yakın bir yer erdeğe geliverin,mesela Murat yalova orga gelecekti galiba, onun kaytarma gibi bir hakkı yokSmile yalova org. gidecekler listesini görebilseydim tek tek isim vererek buyrun bize takılın derdimSeerf

Fiko Marmariste keyifte zaten Ömercim.Bozdu işleri.Hadiordan
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi