Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kılçık Temizleme Aparatı - Videolu - Çok Güzel!
Arkadaşlar daha önce konu açılmış mı diye arama yaptım ancak bulamadım. Daha önce verildiyse özür dilerim.

Ürünün adı "Wunder Boner" diye birşey. Az önce biryerde videoları izlerken rastladım. Açıkcası hoşuma gitti. Hem basit hem pratik bir alet. Ürün yeni değil, videodan da eski olduğu belli zaten. Hatta bayağı eski Smile. Zaten birçoğunuz görmüştür diye tahmin ediyorum..!

[YOUTUBE]eQ79pCJBcJ8[/YOUTUBE]
[SIZE="3"]Yavuz Selim’in Sırtında Çıkan Sivilceydi. Sonra Çiban Oldu. Sonra Şiri Pençe Oldu. Ondan Doğanda Süleyman Oldu. Bir Sivilce Hiçbir Şeydir Ama, Ardından Geleni Bilirsen..![/SIZE]
her balıkta işe yarayacağını sanmıyorum engin,ben balığı tamizlemekten zavk alıyorum hele balık kg üstüyse dahada zevk alıyorum o nedenle en iyisi keskin bir bıçakla bu işi yapmak.
paylaşım için teşekkürler,daha öncede siteye gelmişti ama görmeyenler için konu tazelenmiş oldu.teşekkürler.
Bul
daggerunion yazdı:Arkadaşlar daha önce konu açılmış mı diye arama yaptım ancak bulamadım. Daha önce verildiyse özür dilerim.

Ürünün adı "Wunder Boner" diye birşey. Az önce biryerde videoları izlerken rastladım. Açıkcası hoşuma gitti. Hem basit hem pratik bir alet. Ürün yeni değil, videodan da eski olduğu belli zaten. Hatta bayağı eski Smile. Zaten birçoğunuz görmüştür diye tahmin ediyorum..!

[YOUTUBE]eQ79pCJBcJ8[/YOUTUBE]

Paylaşım için teşekkürler..AlkisGulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Sıkıysa cuprayı temızlesın Siyirdim
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
blue_zaire yazdı:Sıkıysa cuprayı temızlesın Siyirdim

Haklısın 76..!
[SIZE="3"]Yavuz Selim’in Sırtında Çıkan Sivilceydi. Sonra Çiban Oldu. Sonra Şiri Pençe Oldu. Ondan Doğanda Süleyman Oldu. Bir Sivilce Hiçbir Şeydir Ama, Ardından Geleni Bilirsen..![/SIZE]
paylasim icin tesekkurler EnginSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Balıkta Kılçığa Son - Amatör Balıkçı

bayağı bir zaman önce açmıştım bu konuyu ama hatırlatma için sağolasınSmileAlkis
Bul
Püsür balık temizlemede vede yemede kılçık temizlemeyi sevmeyenler için yapılmış, ama ben temizlerkende yerkende zevkle yapıyorum o işi,
paylaşım için teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Alabalık, somon gibi balıklarda güzel bir yömtem iyide sonuç veriyor Smile ama benim tercihim mümkün ise kafası bile yerinde olmalı Smile gerçi son bir senedir lüfer familyasının kılçığınıda ayrıca pişirip yiyorum Siyirdim o başka tabiki.

Engin güzel hatırlatma için teşekkürler Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Teşekkkürler Engincim,iyi hatırlatma oldu...Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi