Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yalova tatar,bahadır sarıca,doktor
Önemli olan site de dostlar la birlikte olmak paylaşım yapmak,güzel vakit geçirmektir benim için önemli olan bu böyle bence de daha rahat , VİP liği uygun gören dostlar a teşekkür ederim .76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Kendilerini kutluyorum,
Gerçi modluktan VIP olmak nasıl bir duygu onuda bilmediğim için, öyle uygun görülmüş demekki..
Tekrar hayırlı olsun..

ne farkederki ahmet abi birinde yani modlukta insana daha kötü bakılıyor yetkili insan her zaman itici görünüyor ben yetkili olmasam inan samimi söylüyorum 1000 kat daha rahat olurdum..burada yani böyle bir sitede aslında yetkiliye hiç ihtiyaç ta yok arada sırada çıkan olaylara müdahale haricinde stresten başka bişey değil..Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:ne farkederki ahmet abi birinde yani modlukta insana daha kötü bakılıyor yetkili insan her zaman itici görünüyor ben yetkili olmasam inan samimi söylüyorum 1000 kat daha rahat olurdum..burada yani böyle bir sitede aslında yetkiliye hiç ihtiyaç ta yok arada sırada çıkan olaylara müdahale haricinde stresten başka bişey değil..Gulumse

aynen sırf stres..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
LeVrEkCi yazdı:ne farkederki ahmet abi birinde yani modlukta insana daha kötü bakılıyor yetkili insan her zaman itici görünüyor ben yetkili olmasam inan samimi söylüyorum 1000 kat daha rahat olurdum..burada yani böyle bir sitede aslında yetkiliye hiç ihtiyaç ta yok arada sırada çıkan olaylara müdahale haricinde stresten başka bişey değil..Gulumse

Kötü bakma veya itici görme gibi durumlara ben karşıyım bu tür sitelerde yönetici, idareci pozisyonunda birilerinin mutlaka olması gerekir,
Mutlaka yönetici ve idareci olmanla birlikte sorumlulukta artar o yüzden mutlaka zordur aynı zamanda devamlı takip gerektirir bu pozisyonda olan arkadaşlara allah kolaylıklar versin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Kötü bakma veya itici görme gibi durumlara ben karşıyım bu tür sitelerde yönetici, idareci pozisyonunda birilerinin mutlaka olması gerekir,
Mutlaka yönetici ve idareci olmanla birlikte sorumlulukta artar o yüzden mutlaka zordur aynı zamanda devamlı takip gerektirir bu pozisyonda olan arkadaşlara allah kolaylıklar versin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
çalışan insanların üstüne dahada fazla yük biner,çalışkanları bu yüzden vip yapmıyacaksınız.illa vip olucaksa MOD_VİP olsunlar Gulumse.
hayırlı olsun, canım arkadaşlar.Alkis
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
kardeşlerimi kutlarım hayırlı olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
hayırlısı olsun Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
hayırlı olsun.zaten onlar bizim gönlümüzün vip leriydi.şimdi tescillenmiş oldu.iyiki varsınız.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Tüm dostlara teşekkürler.
Hepimiz, hepimiz için zaten özeliz. Bunlar güzel hoşluklar.
Tekrar teşekkürler...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Geçmiş olsun Yalova Tatar HAŞİM77 19 2,252 20-08-2015, 22:17
Son Yorum: turna
  yalova tatarı sevenler sitede olmasını isteyenler LeVrEkCi 47 6,827 14-05-2011, 03:02
Son Yorum: tahsinmersin
  Yalova Org.Hakkında.. Lakerda 31 4,856 10-05-2011, 09:52
Son Yorum: Uzun_ahmet
  yalova grubu toplantı isteği yalova tatar 35 5,581 17-04-2011, 06:28
Son Yorum: yycolak
  Bahadır sarıca tahsinmersin 26 4,423 05-03-2011, 21:33
Son Yorum: mariner8
  yalova tatar ve doktor LeVrEkCi 91 9,160 11-01-2010, 11:28
Son Yorum: fotokopici
  yalova tatar ve araphüso26 LeVrEkCi 51 7,219 04-04-2009, 17:15
Son Yorum: ufuktan26
  Yalova lılara duyuru yalova tatar 64 8,122 25-05-2008, 22:50