Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yalova Org.Hakkında..
şerpa yazdı:birkaç gündür giremiyordum siteyi ne oldu bilmiyorum bir açıklama yaparmısınız. biz beş arkadaş yıllık izinlerimizi almıştık o zamana

hakan şimdi burada sana tüm olanları yazsam gene site karışacak,kimse kendini haksız bulmuyor herkes kendince haklı ve bir şekilde insanlar bu durumda mağdur oldular,bende herşeyimi o 2 güne ayarlamış çocuğumun yıl sonu veda partisinden çıkıp gelecektim ozanla herşeyi ayarlamıştık beni rahatsız edecek olayların olacagını planlandıgını duyunca ben gelmeme kararı aldım buraya kadarı benimle alakalı bundan sonrasında mehmet abi bazı görüşmeler yaparak organizasyonu iptal edeceğim dedi ve etti.kısaca şunu söyleyebilirim yalovada organizasyonla ilgili sorunlar çıktı ve orada ilgilenecek kimse kalmadıgından mehmet abi bizlere danıştı ve iptal etti.
yalnız şu varki sizin durumda olanlar bi şekilde yine biryerlerde bişeyler yapabilirler sanırım tedirgin sazanımda bunda vardır duruma göre bende olabilirim..bunu site olarak değilde kendi aramızda konuşarak siteden ayrı şekilde programlamaya çalışalım.iyi geceler kardeşim olmadı yarın telefonlaşırız.
Bul
LeVrEkCi yazdı:hakan şimdi burada sana tüm olanları yazsam gene site karışacak,kimse kendini haksız bulmuyor herkes kendince haklı ve bir şekilde insanlar bu durumda mağdur oldular,bende herşeyimi o 2 güne ayarlamış çocuğumun yıl sonu veda partisinden çıkıp gelecektim ozanla herşeyi ayarlamıştık beni rahatsız edecek olayların olacagını planlandıgını duyunca ben gelmeme kararı aldım buraya kadarı benimle alakalı bundan sonrasında mehmet abi bazı görüşmeler yaparak organizasyonu iptal edeceğim dedi ve etti.kısaca şunu söyleyebilirim yalovada organizasyonla ilgili sorunlar çıktı ve orada ilgilenecek kimse kalmadıgından mehmet abi bizlere danıştı ve iptal etti.
yalnız şu varki sizin durumda olanlar bi şekilde yine biryerlerde bişeyler yapabilirler sanırım tedirgin sazanımda vardır.bunu site olarak değilde kendi aramızda konuşarak siteden ayrı şekilde programlamaya çalışalım.iyi geceler kardeşim olmadı yarın telefonlaşırız.

tamam abi ben çarşamba günü senin yanına gelirim ozan müsait olursa onuda alırım görüşürüz. iyi geceler
Bul
tamam hakan ya sabah börek yemeye yada öğlen pide yemeye gelin Gulumseiyi geceler.
Bul
börek ,pide,, demiyorki kuzu çevireyim,mangala biftek atayım,,o akrebi azad et cebinden SmileSiyirdim
Bul
O zaman biz izmirde bi plan yapalım.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Şaka gibi.Hayırlısı olsun.Üzüldüm gelişim garanti olmasada.SnifsinfHi
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:börek ,pide,, demiyorki kuzu çevireyim,mangala biftek atayım,,o akrebi azad et cebinden SmileSiyirdim

işyerinde mangal yakacam oldu canım benim Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:işyerinde mangal yakacam oldu canım benim Gulumse

Olmazmı Tatlıses otel odasında yakmıştıya.SiyirdimHappyHehe
Bul
yycolak yazdı:Olmazmı Tatlıses otel odasında yakmıştıya.SiyirdimHappyHehe

onda olan bende olacak hergün teknede organizasyon yapar mangal yakar ekmek arası balık balık arası ekmek yerim yalçın abi Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:onda olan bende olacak hergün teknede organizasyon yapar mangal yakar ekmek arası balık balık arası ekmek yerim yalçın abi Siyirdim

HappySiyirdimİnşallah bir gün olur kardeşim.Affet
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  server ödemeleri hakkında. LeVrEkCi 30 2,678 07-10-2016, 16:42
Son Yorum: LeVrEkCi
  Geçmiş olsun Yalova Tatar HAŞİM77 19 2,251 20-08-2015, 22:17
Son Yorum: turna
  diğer forumlar hakkında LeVrEkCi 95 9,770 27-06-2012, 15:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  logo çalışmaları ve seçimleri hakkında LeVrEkCi 7 1,607 17-04-2012, 10:22
Son Yorum: YaKaMoZ