Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bu günlerde boğazda ne tutulur
bu günlerde istanbul boğaz da kıyıdan hangi balık tutlur, veya balık varmı giden arkadaşlar varsa balığa çıktığımıza değer mi. av raporlarına baktım pek bişey yok boğazla ilgili.
Bul
srkan_ak yazdı:bu günlerde istanbul boğaz da kıyıdan hangi balık tutlur, veya balık varmı giden arkadaşlar varsa balığa çıktığımıza değer mi. av raporlarına baktım pek bişey yok boğazla ilgili.

serkan bende balık tutan hiç görmüyorum ama istavritin eli kulağında yakında başlar diye düşünüyorum.
haftaya kısmetse deneyeceğim eğer balık olursa rapor yaparım bilgin olur.
Bul
serkan mevkinn neresi yada nerde avlanmayı düşünüyon .. anadolu yakasında isen şu an sarı kuyruk istavrit var karadenize dönüş yolndalar kaya abinin raporuna bak .benimde arkadaşlardan duyumum bu yönde at çek çapari yap Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
abi ben avrupa yakasında oturuyorum genel de istinye aslanlı köşkün oraya veya balta limanı tarafına gidiyorum. 1 aydır gidemedim. yarın niyetim var inşallah bakalım ne olacak.
Bul
srkan_ak yazdı:abi ben avrupa yakasında oturuyorum genel de istinye aslanlı köşkün oraya veya balta limanı tarafına gidiyorum. 1 aydır gidemedim. yarın niyetim var inşallah bakalım ne olacak.

serkan bende aynı yerlere gidiyorum,emirgan ve kalendere bakmak lazım şu sıralar.bende hafta içi sabahları bakarım kısmetse.40 yıllık yeniköylüyüz benim mekan oralar oralara takılırım balık için genelde.Gulumse
Bul
Dün beşiktaşı turladım , rapala atanından yemlisine, çapari deneyenine hepsi vardı ama bir tek çapariler iş yapıyordu 2-3 ortalama ile boş çıkan çapari görmedim ama daha kıraça boyutunda istavritler var.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
İstanbul kıyı oltacılarının vazgeçilmez balığı istavrit diye biliyorum çapariyi yolla istavriti topla..Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yenecek boy istavrit yok denecek kadar azaldı, cumartesi günü güzel balık vardı iri istavrit aldık ama öğlende bir anda kesildi. İstavrit tutmak istiyorsunuz arnavutköye ve daha aşağılara bakın, arnavutköye sabah gitme ikanınız varsa balık kesin gibi tabii çaparinin biraz güzel olması gerekiyor. Rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  dip oltası(bunlarla ne tutulur YARDIMM) kale124 25 4,314 13-08-2010, 18:01
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi