Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bugün kaşar peyniri ve salamla deneme yaptım
sevgili dostlar yem konusunda her zaman alternatif yaratmaya çalışıyorum balıklar omnivor karnivor ve herbivor çeşitlerde beslenen gruplar barındırmakta kendi kendime düşündüm neden kaşar ve salam yemesinler die akabinde denedim 3 saat bekledim hiç balık vurmadı balıkların umurunda bile olmadı kendi kendime düşündüm acaba balık mı yok die yanımda getirdigim bir atımlık tavuk etini taktıgımda balıklar anında saldırdı böylece kendi hipotezimi çürttüm
burdan cıkardıgım sonuc salam ve kaşar iş yapmıyor yeni yemleri denedikce buradan paylaşacagım Wink
Bul
mete denemeye devam.Alkis
Bul
o zaman salamkaşarı ekmek arası denemekte fayda var aslında Gulumse
şaka bir yana herşeyi denemek lazım ya tutarsa...tebrikler Alkis
Bul
Bende bi ara hazır yengeç konservesiyle denemiştim ama kimse yememişti Siyirdim
ancak özellikle tatlı suda çok garip ama gerçek (dut,armut,kızılcık) yemlerle balık tutulduğunu görünce denemenin yararlı sonuçlar vereceğinden eminim bu arada kaşarla Trabzon Maçka deresinde balık tuttuklarını gördüm.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
demenelere devammAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
sizin oralardan,tavuk eti ile balik tuttuklarini baska arkadaslar rapor etmisti..eski konularda yaniilmazsam..
bu arada salam v.s. yiyeceklerde baharat oldugundan baligin rabet gosterecegini sanmiyorum..tabii bu benim dusuncem..atilan yem tabii olmali..
deneme yapmayi bende severim
paylasim icin tesekkurlerSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
değişik bir deneme destekliyorum içtenlikle bazen olmadık yemlere vurabiliyor balık Alkis
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
taze kaşar mı eskimi Big GrinBig Grin
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Mete,kaşar peyniri,salamı ve ekmeği yine de bulundur.Balık tutamadığında lazım olur Siyirdim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
kurusogan yazdı:sevgili dostlar yem konusunda her zaman alternatif yaratmaya çalışıyorum balıklar omnivor karnivor ve herbivor çeşitlerde beslenen gruplar barındırmakta kendi kendime düşündüm neden kaşar ve salam yemesinler die akabinde denedim 3 saat bekledim hiç balık vurmadı balıkların umurunda bile olmadı kendi kendime düşündüm acaba balık mı yok die yanımda getirdigim bir atımlık tavuk etini taktıgımda balıklar anında saldırdı böylece kendi hipotezimi çürttüm
burdan cıkardıgım sonuc salam ve kaşar iş yapmıyor yeni yemleri denedikce buradan paylaşacagım Wink

böyle gidersen ,yolun daha çok uzun.Allah yardımcın olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi