Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bırakma Olta Takımları (Konu Bölme)
burak abi ben bu bırakma işini denemek istiyorum,benim merada levrek mutlaka var ama denk getirmek rastgelmesi uzun zaman alıyor ve benim eskisi kadar zamanım yok,en güzeli canlı yemlerle meraya bırakma yapıp şansımı denemek.
tüm bilgiler için teşekkürler.elinize emeğinize sağlık.
not:resimler şu anda açılmıyor ama oktay ayarlar yapıyor açılacaklar.direk siteye resim de yükleyebilirsiniz.
Bul
Burak abi çok güzel bi paylaşım ,anlatım çok açıklayıcı elinize emeğinize sağlık
saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Burak abi bırakma olta ile bozcaadada güzel sinaritler yakalamıştık
açtığın konu ile bana o günleri hatırlattın
bırakma oltamıza birgün orfoz balığı yakalanmıştı taşın arasına girip kendinide şişirince çıkaramadık
balığa fazla zarar vermeden oltayı kesmiştik
paylaştığın değerli bilgiler için teşekkürler
büyük balıklı avların olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
abi eline diline sağlık. çok güzel ve anlaşılır bir anlatım Alkis
bu yaz bu takımı deneyeceğim. sağol.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
paylaşımların için teşekkürler,çok iyi anlatımın var.resim problemi çözülürse, mükemmel olur.
eline diline sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Yahu ben bu konuya yorum yazmıştım geçen gün.Neden gözükmüyor nereye gitmiş?Hi
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Yahu ben bu konuya yorum yazmıştım geçen gün.Neden gözükmüyor nereye gitmiş?Hi

Abi valla anlamadım. Eğer mesaj yazdıysan burada olması lazım. Acaba yanlışlıkla silindi. Pek yanlışlıkla mesaj silmeyiz ilginç valla
Bul
ufuktan26 yazdı:Yahu ben bu konuya yorum yazmıştım geçen gün.Neden gözükmüyor nereye gitmiş?Hi

hocam ben yazsam tamam diyecemSeerf fakat sen yanlışlık yapmazsınBobo
Bul
Lapsetur yazdı:Abi valla anlamadım. Eğer mesaj yazdıysan burada olması lazım. Acaba yanlışlıkla silindi. Pek yanlışlıkla mesaj silmeyiz ilginç valla

Valla ben de anlamadım.Hatta "resimler gözükmüyor" falan demiştim.Acaba başka konumuydu diyorum ama buydu sanırım...Smile
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
bucalıfikret yazdı:hocam ben yazsam tamam diyecemSeerf fakat sen yanlışlık yapmazsınBobo

Yok yok Fiko ben anladım.Galiba klavyenin tuşlarına yavaş bastım da ondan.Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  olta ve zıpkınlar çöpe... tedirgin SaZaN 6 1,615 04-12-2010, 01:55
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  önemli bir konu.. eldapan 25 3,757 12-07-2009, 22:07
Son Yorum: eldapan
  Olta sallamadan, kayık balıkla nasıl doldurulur. MaVrUşGiL 5 1,884 24-01-2008, 12:15
Son Yorum: SerenaY66
  olta olayının sonu yok LeVrEkCi 18 2,951 22-12-2007, 21:09
Son Yorum: LeVrEkCi
  uzun olta lufer için Tropheus 2 1,536 13-09-2007, 15:41
Son Yorum: Tropheus
  [split] olta ve tüfek LeVrEkCi 7 2,513 13-07-2007, 11:01
Son Yorum: LeVrEkCi
  Olta Balık yemi Çekirge Konservesi serbaki 7 3,925 20-04-2006, 11:07
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi