Yorumları: 859
Konuları: 32
İl Jandarma Komutanlığı Doğal Hayatı Koruma Tim Komutanlığı ekipleriyle Karacabey ve Nilüfer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, dün sabah erken saatlerde Uluabat Gölü`nde kaçak av operasyonu yaptı. 1 Nisan-30 Haziran arasında uygulanan `sazan avı yasağı` çerçevesinde başlatılan operasyonlar, özellikle göle kıyısı olan köylerde yoğunlaştırılarak devam ediyor. Göl kıyısında bulunan balık hapislerini inceleyen jandarma ekipleri, yumurtlamak için kıyıya gelerek bu tuzaklara giren 300 kilo sazan balığı ele geçirdi. Bu balıklar, balık hapislerinden çıkartılarak, yeniden göle salındı. Göl çevresindeki Mustafakemalpaşa, Karacabey ve Nilüfer ilçelerine bağlı 7 köy kıyısını kapsayan operasyonlara çok sayıda jandarma ekibinin yanı sıra Tarım İl Müdürlüğü ekipleri de katıldı.
Öte yandan, Gölyazı ve Eski Karaağaç köylerinde iki kamyonu durduran ekipler, kamyonların kasalarında bulunan toplam 150 kilo sazan balığına el koydu. Tutulan balıklardan sorumlu görülen 7 kişiye yaklaşık 5 bin YTL para cezası kesildi. Eski Karaağaç Köy Muhtarı Ahmet Koca ise, `Bir kiloluk sazan balığından binlerce yavru çıkıyor. Sazan balıklarını bu dönemde avlamak, bindiğin dalı kesmekle aynı şeydir. Ben köyümde, buna müsaade etmiyorum. Etmeyeceğim de` diye konuştu.
www2.olay.com.tr
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
Yorumları: 845
Konuları: 15
ilk defa hayırlı bir iş yapıldı brawo muhtara ellerinden öpmek lazım tabiki jandarmayada brawo
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Öyle İnsanlar varki akıllanmıyor.Ceza yediği halde uygunsuz bir şekilde yine balık avlıyorlar.Nasıl bir zihniyet var bilemiyorum.Demekki balık tutmak paradan daha önemli bazıları için ceza yiyipte yasak av yapmaya çalışanlar için söylüyorum:Elinize olta yakışır.
Cezaların ve kontrollerin devamını diliyorum.
Yorumları: 336
Konuları: 2
inşallah devamını bekliyoruz ve takip ediyoruz........
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Helal olsun Muhtar sana böyle alçaklara göz açtırma. Cümle alem kolay para peşinde.Ne zaman akıllanacaz biz yahu???

(((
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
helal olsun jandarmaya çok güzel iş yapmışlar yanlız muhtar öyle damaç vermiş ama onun köyünden çıkan kamyonda 150 kilo sazan yakalanıyor bu da tuhaf bir çelişki
Yorumları: 443
Konuları: 61
yazik bu kacak av yapanlara,hic dusun muyorlar.insanlari..
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
doğru olan budur, insallah devamı gelir