18-03-2011, 21:47
Maşallah,Bereketli gün olmuş Kamil
bu levreğin lezzetini bende merak ediyorum
bu tarafa yolun düşerse kupesle takas ederiz
bereketli afiyet olsun

Bornova - izmir
kurtboğazı
|
18-03-2011, 21:47
Maşallah,Bereketli gün olmuş Kamil
![]() ![]() ![]() ![]()
Bornova - izmir
Kamil ILIPINAR yazdı:bunu demenizi bekliyordum bende bu balığın neslini tüketmek için yakalamakdan hiç geri kalmam kalmayacağımda kim ne derse desin bu konuda galiba bu balığın zararlı balıklar sınıfında olduğunu unutuyoruz nedense diğer levreklerle karıştırmayalım derim ben Hangi levrekle karıştırıyoruz dersin ? sirküler böyle diyor. Sirküler uymayacaksak bende turna için 30 cm diyorum ama olmaz. Turna da potansiyel zararlılar sınıfında.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
![]()
18-03-2011, 22:07
orhanekmekci yazdı:Maşallah,Bereketli gün olmuş Kamil hemde büyük bir zevkle getiririm abim takas istemem desemde yalan söylemiş olurum ![]() ![]() 06-FB-58
18-03-2011, 22:11
turna yazdı:Hangi levrekle karıştırıyoruz dersin ? sirküler böyle diyor. ustam zararlı bir balık türünden bahsediyoruz sirküler ayırım yapmıyorsa bu benim suçum değil perch türü levrek zararlı balıklar sınıfında bunu bilirim ben ![]() ![]() 06-FB-58
18-03-2011, 22:18
Kamil ILIPINAR yazdı:ustam zararlı bir balık türünden bahsediyoruz sirküler ayırım yapmıyorsa bu benim suçum değil perch türü levrek zararlı balıklar sınıfında bunu bilirim ben Ustam turna da potansiyel zararlı balık bunlarıda niye şimdiden avlamıyoruz.? sirküler bunların ayırımını yapıyor. Sirkülerde de tatlısu levreği diye belirtmiş, yasak dönemide var. Yok ben sirküler dinlemem avlarım diyorsanız turnaya da gidin .
F.Mehmet koray 1948 Ank.
![]()
18-03-2011, 23:59
ustam turnayla perch aynı potansiyel zararlı balıklar sınıfında değil eskiden kurtboğazını bilenlerdensin ben sayım hangi türlerin yaşadığını unutulduysa şayet 1-aynalı sazan2- karabalık 3-bekir 4-kefal 5- pullu sazan 6-gümüş7-çaysazanı şimdi bu balık türlerinden hangisi kaldı sorarım size ben yazım koskoca bir hiç nesli tükendi orada perch peydah oldukdan sonra şimdi bu balık türünü naparsın kendi türünden başka balık bırakmayan bir tür ve sirküler ayrım yapmadan tatlu su levreği diyor peki şimdi diğer türlere ne oldu balıkcılarmı tüketti buradaki balıkları eskiden kurtboğazında karşı tarafdaki zil sesini bile duyardık şimdi nerde yokki sazana olta atalım gümüş oltasıyla gümüş tutupda cızbız yapalım ustaaaaa diğer türler nerede kim kuruttu oradaki balıkları biz balıklarmı yoksa perchmi ? ve bu balığı yasak zaman koyarak koruyanlarmı ?
![]() ![]() 06-FB-58
19-03-2011, 01:21
bereketli olsun kamill.. perch merch dinlemem sen iki koli balık getir buraya yerizz ..
![]() ![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
19-03-2011, 03:52
bereketli olsun emmi yine yapmışsın yapacağını afiyet şeker olsun rastgele
![]() ![]() ![]()
balığa hasret yaşamak zor
17-04-2011, 07:29
yasak falan derken konu ortada kalmış şekerim.ben sloam ikisininde fotonuus koyar karşılaştırırdım.Maksat soru işareti kalmasın.bu arada ölye veya böyle balıklar gövdeye inmiş.afiyet olsun.
![]()
17-04-2011, 09:38
bereketli olsun Kamil
![]() fotolar bende acilmiyor..siz gorebiliyormusunuz..son defa Yalcin sen baktin..fotolari acabildin mi?
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
01.07.2011 kurtboğazı | Kamil ILIPINAR | 27 | 6,855 |
14-07-2011, 08:25 Son Yorum: yycolak |
|
kurtboğazı turna | tinca | 5 | 4,003 |
10-05-2006, 15:31 Son Yorum: parsel |