Cem eline sağlık güzeldi.
4.5 yıl Fransa - Lyon'da yaşadım. Üzücü ancak malesef durum ortada.
Ders alıp kendimizi düzeltmeliyiz; önce bireyler sonra da toplum olarak hep birlikte...
Albatros-gr yazdı:ben yine de dedigimde israr ediyorum...
bu baharda almanyaya dugune gitmistim....ucak alman firma ucagi..iceridekilerin cogu alman...ucak indi,bir alkis tufani koptu..inanin cok ucak yolculugum yok..fakat,istanbuldan da antalyaya gidip-gelmistim,boyle bir sey gormedim..
tabii hepsine ornek getirecek degilim...
bir de sigara konusuna deginmeden gecemiyecegim..bizi de avrupa sayarsaniz..buradaki sigara yasagi nasil mi uygulaniyor harfiyyen..anlatayim
kanun uygulamaya konuldugunda(yil sonlari)..kimse takmadi..sonra uyarilar geldi,dukkan sahiplerine..
efendim sonra yilbasi ve bayramlari geldi derken..uygulama askiya alindi..
ocak ayi baslarinda ilgili bakan sert konustu..kullukler masalardan kalkti,[SIZE="4"][B][SIZE="4"]yerine icleri yari su dolu plastik bardaklar geldi [/SIZE][/B][/SIZE]..bazi mekanlarda ise kullukler normal masalarin uzerinde.
he he he .musadenizle benim de gordugum bazi seyler var..ondan biraz abarti dedim..
Cem..ben bunu anlatmak istiyordum..
bu aksamki durum...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:Cem..ben bunu anlatmak istiyordum..
bu aksamki durum...
Faruk abi Yunanistanı bu konunun dışında bırakmalı ve diğer gelişmiş avrupa ülkeleriyle (Almanya, Fransa, Holanda, İtalya vs...) kıyaslamak gerekir diye düşünüyorum.
sevimli34 yazdı:Faruk abi Yunanistanı bu konunun dışında bırakmalı ve diğer gelişmiş avrupa ülkeleriyle (Almanya, Fransa, Holanda, İtalya vs...) kıyaslamak gerekir diye düşünüyorum.
tmm simdi oldu....
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]