Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kASNA AVI
Dün akşamdan her zaman beraber balığa gittiğmarkadaş ile konuşup kansa avına karar verdik, bu sabah her zamanki yerimizde sabah 06,00 da buluşup Beypazarı Kirmir çayına doğru yola devam dedik, bize başka balıkcı arkadaşımızda da katıldı, uzun zamandır balık avına gidemiyordu, onun içinde çok değişiklik oldu, hem de Memleketinin sınırları olması da avantajdı, iki saat yolculuktan sonra avlak yerine yakın bir yerde aracımızı park edip eşyaları indirip takriben 4 km. kadar sarp yollarda kaya kaya çay yerine gelebildik. arkadaşlar yanlarında 4 er olta takımı 3 tanesi diplı, birer tane at-çek takımları, görenlerde Kirmir çayımı kurutacaklar zannederdi, Ben gariban bir ad. At-çek takımı. Bunlar dipleri suya bırakıp atıp at-çek e başladılar, ben ayrılıp bir km ötede yalçın kayalıkların altın gözüme kestirdiğim yerde keyfime göre takıldım, iki saat sonra döndüğümde ben de iki kasna beyler hala diplere talim ediyorlardı yanlarında atış yaptım hemen bir yavru sırt yüzgecinden takıldı tabi anında geldiği yere iade edildi, baktım onların yanın hayat yok tekrar geldiğim parkura yöneldim, iki saat sonra dört kansa daha alıp yeter deyip toplam altı kansa ile avı bıraktım. Kasnaların hepsini rapala ile aldım. Tekrar yanlarına döndüğümde hala diplere talim ediyorlardı, olacak gibi değil takımları toplayıp kendi parkuruma götürdüm iki saat de burada at-çek sonucunda toplam 14 kasna ile avı bitirip geldiğimiz yoldan 60 mt tepe tırmanıp yine dağa tırmanmaya başladık, araçtan erzakları alıp güzelce karnımızı doyurup Ankara ya döndük.Bol resimli güzel bir av yapmış olduk.

[Resim: 2u6k8y9.jpg]

[Resim: 24c9rvc.jpg]

[Resim: 2u59so0.jpg]

[Resim: 2s0k1mc.jpg]
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Tebrikler Mehmet Bey..

Kasna da ,rapala türü at-çek olta ile yakalanınca çok keyif veren, deli balıklardandır.Güzel bir av günü olduğu görünüyor.Bereketli olsun.

Rastgelsin..
Bul
Öncelikle tebrikler Alkis
Fakat bir sorum olacak 3. resimdeki tırı vırı diye nitelendirdiğimiz denizlerde , göllerde misinalardan kopunca dipte balıkların takılıp kaldıkları , şu an satışı kanunen yasak olan meret değilmi ? Sanırım orada bulup fotoğrafladınız ... Affet
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
bende tırıvırıya takıldım açıkçası?mehmet abi oradadamı vardı bu meretten.
Bul
Resimlerde balıklarda çok güzel.. TebriklerAlkis
Daha bol avlarınız olması dileğimle.
Tırıvırı olayı benimde canımı sıktı, her yerde aynı sorun. Kullananlar allahından bulsun.Snifsinf
Bul
doganin icinde guzel bir av Mehmet abi..Alkis
bereketli ve afiyet olsunSeerf
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Alkis Tebrikler Mehmet abi Alkis doğa harikası yerlerde balıkçılık harika olmuş , bereketli ve afiyet olsun Seerf
Bul
Güzel bir günü, güzel bir avla bitirmişsiniz Alkis tebrik ederim.
Tırıvırı denen laneti resimleyerek bir imkan tanıdığınız için teşekkür ederim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Tebrikler Mehmet abi,keyifli avcılık yapmışsın maşallah.Bereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Tırıvırı av mahallinde şeresizler den kalma, resimini çekip kurşunu kesilip, kasnak ve misine ile ganimetler listesine alınmıştır ağ kısmı da yakıldı.

Ama resim silinmiş neden silinmiş anlamadım.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi