Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbulda 1 Pazar Ne Yapılır (klip)
Link işi hallolunca gözlüğe gerek kalmıyorHappyellerine emeğine sağlık CemSeerf
Bornova - izmir
Bul
cem eline sağlık şimdi eskiye döndüm sene 30.08 1999 senesinde ist koşularına gitmiştimn ilk defa ist'lu görme nasibim oldu taksim meydanı.istiklal caddesi.osmaniye bu güzelim yerleri görmüştüm birde çiçek pasajı iç haklımdan çıkmıyor sizler çok şanslısınız güzelim mega kent açınızdan nede olsa mega kent'te yaşıyorsunuz AlkisAlkisSeerfSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:cem eline sağlık şimdi eskiye döndüm sene 30.08 1999 senesinde ist koşularına gitmiştimn ilk defa ist'lu görme nasibim oldu taksim meydanı.istiklal caddesi.osmaniye bu güzelim yerleri görmüştüm birde çiçek pasajı iç haklımdan çıkmıyor sizler çok şanslısınız güzelim mega kent açınızdan nede olsa mega kent'te yaşıyorsunuz AlkisAlkisSeerfSeerf

Abi ben şuanda gurbetteyim Erzurumdayım.
Gurbet insana sahip olduğu güzellikleri böyle videodan izlemeyi uygun görüyo ancak tatilden tatile görebiliyoruz..SnifsinfSnifsinf
Bul
sevimli34 yazdı:Abi ben ?uanda gurbetteyim Erzurumday?m.
Gurbet insana sahip oldu?u güzellikleri böyle videodan izlemeyi uygun görüyo ancak tatilden tatile görebiliyoruz..SnifsinfSnifsinf
cem karde?im ?imdi seni daha güzel anl?yorum Alkis
Bul
ustam61 yazdı:Siyirdimcem cumartesi varken neden istanbul da 1 pazar?SiyirdimSeerf

Ustam İstanbulda Cumartesi günleri çoğunluk çalışıyor herkesin tatil yaptığı tek gün Pazar.
Pazar günü herkes dışarıda birşeyler yapma hevesinde.
Cuma ve Cumartesi günleri de gece hayatı yoğundur...
Ahh İstanbul Ahhhh....

SnifsinfSnifsinfSnifsinf
Bul
Ustam baktımda bu akşam gayrı çok hazır mevcut 20 Siyirdim
Nöbete gönderecek adam kalmamış neyapçaz bilmiyom....
Bul
ustam61 yazdı:Siyirdimfiko senin bilgisayarda anlıyo galiba ki (i) ler(?) olarak geliyor.aman haa virüs mirüs yemeyesin.SiyirdimSeerf
ustam sadece bende değil dün akşam hepimizde vardı.
Bul
ustam61 yazdı:Hadiordanbende niye yoktu? Nihat bak millete var bana yokmu Nayirolamaz?üvey üye muamelesi mi görüyorum ne.HeheHehe
Ustam o anda adminler siteyi kurcalıyordu sanırım tam bizim msj lara denk geldi.
Sana üvey muamelesi yapan çarpılır valla...Hi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  pazar eğlencesi olsun yalova tatar 11 2,887 10-08-2010, 18:23
Son Yorum: kale124
  İstanbulda av yeri ufuktan26 42 5,290 23-08-2009, 07:05
Son Yorum: yycolak
  istanbulda 1 günüm. SerenaY66 18 3,009 18-06-2008, 18:05
Son Yorum: ANTALYALI07
  pazar günü balık keyfi ahmet_beşiktepe 9 2,354 04-11-2007, 12:25
Son Yorum: instinct