Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ah tırata ah..
bugün sabah 06,30 da kalkıp güzel bi kahvaltının arkasından yola koyulduk arabayla 15 dk gittikten sonra kayalıkları aşarak07,30 gibi meramıza vardık hemen yemleri takıp attığımız oltalarımıza 2şer 2şer saragoz lar karagözler gelmeye başladı. yaklaşık 1 saat böyle sürdükten sonra tam güzel bir av günü olacak derken hemen önümüze gelen tırata orayı çevirrerek bizimde avımızı bozmuşolduSnifsinf. başka yerlerede denememize rağmen pek bişey alamadık. balığın çoğunu arkadaşa bıraktım bana kalanlar ekte. bir daha ki sefere fotoğraf makinesini götürüp resimleri orada çekeceğim inşallah.müthiş bir manzara var..
herkese tüm hayatında rastgele...
iğne:mustad 1523 6no
yem:çimçim karides

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
bereketli olsun ufuk,balık işi böyle işte,bazen çok balık bazen az balık ama sonuçta alınan temiz hava herşeye bedel.
rastgele Alkis
Bul
aynen doğrudur.temiz hava denizin sesi kokusu herşeye bedel.ama malesef bodrum da her denizin kenarında bir otel. kışın çoğu yerde balık avlatmaz güvenlikçiler ya tartışıp gününü mahvedeceksin yada başka bir yere gideceksin zaten otel kenarlarıda çok temiz olduğu söylenemez.bizde hep herkesin gidemediği yerlere gidiyoruz...
Bul
tebrikler ufuk daha bollarına rast gele.AlkisSeerf
Bul
Yine de güzel av olmuş. Keşke tırata da gelmeseymiiş ama denizin havası bile yetiyor. Afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul
teşekkürler arkadaşlar sizede rastgele. saat 15,00 itibariyle gene o meraya gideceğim..
Bul
efe4848 yazdı:aynen doğrudur.temiz hava denizin sesi kokusu herşeye bedel.ama malesef bodrum da her denizin kenarında bir otel. kışın çoğu yerde balık avlatmaz güvenlikçiler ya tartışıp gününü mahvedeceksin yada başka bir yere gideceksin zaten otel kenarlarıda çok temiz olduğu söylenemez.bizde hep herkesin gidemediği yerlere gidiyoruz...

Bu dert her yerde var hepside aynı Ben Yalovaya Bursadan geldim Bursa mudanyada aynı Bebek Katili Apo yüzünden mudanyanın göbeğindeki iskleyi kapatmışlar etrafından geçmek yan bakmak yasak mudanya iskeleside öyle güvenlikler nuh diyor peygamber demiyor "çingeneye beylik vermişler önce babasını kesmiş" hadi iskeleye girmek yasak iskele yanından atmakta yasak şu an yalovada öyle belediye kafasına göre her yeri parsellemiş her yer tel örgü amatör balıkçıyla savaşacaklar ya o yüzden bir tek mayın döşemedikleri kaldı ama benim aklım pek tam değil yarım yani mudanyada 2 yalovada 1 güvenlik görevlisi olayım oldu mahkemeler devam ediyor nedeni iskeleye gece canın istediklerini alıyorlar onlar kim diye soruncada polis yada gemide görevli diyorlar laf aramızda 22 yıldır tekvando çalışıyorum inanın bazen dengesiz olmak işe yarıyor bu arada kıyıdan avlanıyorum kayalıklara 5 metre ağ atan adamıda ağınıda affetmem

Balıkları unutuyordum yaramı deştin elinize emeğinize sağlık Bol balıklı avlar
[Resim: seabass.gif]
Bul
hemen herkesin başına bu tip olaylar gelmiştir
terbiyesiz çokRolleyes
Dalış Eğitmeni
Bul
aslında özel güvenliğin bu kadar yetkisi yok ama yeterki insana yetki ver abartırda abartır onun görevi gerekli yere haber vermektir ama olmaz ille kendi halledecekBaby ondan sonrada kavga edince suçlusun Hadiordan
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
seabasshunter yazdı:Bu dert her yerde var hepside aynı Ben Yalovaya Bursadan geldim Bursa mudanyada aynı Bebek Katili Apo yüzünden mudanyanın göbeğindeki iskleyi kapatmışlar etrafından geçmek yan bakmak yasak mudanya iskeleside öyle güvenlikler nuh diyor peygamber demiyor "çingeneye beylik vermişler önce babasını kesmiş" hadi iskeleye girmek yasak iskele yanından atmakta yasak şu an yalovada öyle belediye kafasına göre her yeri parsellemiş her yer tel örgü amatör balıkçıyla savaşacaklar ya o yüzden bir tek mayın döşemedikleri kaldı ama benim aklım pek tam değil yarım yani mudanyada 2 yalovada 1 güvenlik görevlisi olayım oldu mahkemeler devam ediyor nedeni iskeleye gece canın istediklerini alıyorlar onlar kim diye soruncada polis yada gemide görevli diyorlar laf aramızda 22 yıldır tekvando çalışıyorum inanın bazen dengesiz olmak işe yarıyor bu arada kıyıdan avlanıyorum kayalıklara 5 metre ağ atan adamıda ağınıda affetmem

Balıkları unutuyordum yaramı deştin elinize emeğinize sağlık Bol balıklı avlar
evet haklısın bazen abartıyorlar bi bakıyorsun kimseler yok iyi bir mera haftaya bi bakmışın iki tane güvenlik, geçemezsin. otel arazisi. haftasınada oteli dikmişler. bir tane iki tane değilki burada. kavga etsen dediğin gibi mahkemelik olursun, kolluk kuvvetlerine gitsen balık tutmaya halkın denizine izin vermiyorlar diye galeye almazlar . olan gene hep bize oluyor.ama ne olursa olsun nerede olursa olsun bu sevda bitmez....
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi