13-01-2011, 23:11
tebrikler Orhan abi harika av yapmışsın

Dalış Eğitmeni
Tepsiye sığmadı
|
13-01-2011, 23:16
HIDIR yazdı:tebrikler Orhan abi harika av yapmışsınTeşekkür ederim Hıdır ![]()
Bornova - izmir
13-01-2011, 23:55
tebrikler Orhan bey,heyecanı epey stres attırmıştır
![]()
14-01-2011, 00:02
Dr.Güner yazdı:tebrikler Orhan bey,heyecanı epey stres attırmıştırİki gün önce albatrosun(Faruk)şansına keyifli gün geçirmişdim,bugünde katmerlisi oldu,teşekkür ederim Güner bey ![]()
Bornova - izmir
14-01-2011, 00:04
Orhan kardeş sen bu işi gerçekten öğrenmişsin. Tebrik ederim.Bunca yıldır balık avı yapıyorum böylesini yakalayamadım.Afiyet olsun.
![]() ![]()
14-01-2011, 00:09
Sinaritin maşallahı var Orhan abi tebrikler artık devamı da gelir. Afiyet olsun
Sazanları özledim...
14-01-2011, 00:10
Sevgili Dostum..
Gerçekten gönülden tebrik ederim...Ustalığının ürünü olan bu balığı seyretmek dahi büyük zevk..Biz de sayende buna ulaşabiliyoruz..Kısmetinin açıklığı daim olsun..Bereketli olsun.. Sen şimdi bunun hakkını nasıl da verirsin bilmezmiyim... ![]() ![]() ![]() Rastgelsin..Sevgiler..
14-01-2011, 00:11
maliyeci51 yazdı:Orhan kardeş sen bu işi gerçekten öğrenmişsin. Tebrik ederim.Bunca yıldır balık avı yapıyorum böylesini yakalayamadım.Afiyet olsun.Öğrenmeye gelince daha çok uygulama yapmam lazım ![]() ![]()
Bornova - izmir
14-01-2011, 00:27
rusan yazdı:Sinaritin maşallahı var Orhan abi tebrikler artık devamı da gelir. Afiyet olsunİnşallah Rusan,teşekkür ederim ![]() aygroup yazdı:Sevgili Dostum..Sınağrit,sınağrit olduğuna pişman olmayacağından emin olabilirsin sevgili Ahmet ![]() ![]()
Bornova - izmir
14-01-2011, 00:36
tmm Orhan abi.. artik bu is olmus..
![]() vallahi bravo dogrusu..cok-cok guzel sinagrit.. ![]() ![]() bizim sirticiler dernegine hosgeldin..artik kurtulamazsin ![]() sizdeki sinagritler,belliki bizim gibi palaz degil..derinlikleri..yani agirliklari guzel ayarladiginda..daha cok-cok sinagrit alacaksin ![]() senin adina cok sevindim..bu balik fazlasi ile hakkindi.. daha da buyuklerini bekliyoruz rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|