Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tepsiye sığmadı
tebrikler Orhan abi harika av yapmışsınAlkisAlkis
Dalış Eğitmeni
Bul
HIDIR yazdı:tebrikler Orhan abi harika av yapmışsınAlkisAlkis
Teşekkür ederim HıdırSeerf
Bornova - izmir
Bul
tebrikler Orhan bey,heyecanı epey stres attırmıştırAlkis
Bul
Dr.Güner yazdı:tebrikler Orhan bey,heyecanı epey stres attırmıştırAlkis
İki gün önce albatrosun(Faruk)şansına keyifli gün geçirmişdim,bugünde katmerlisi oldu,teşekkür ederim Güner beySeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan kardeş sen bu işi gerçekten öğrenmişsin. Tebrik ederim.Bunca yıldır balık avı yapıyorum böylesini yakalayamadım.Afiyet olsun.AlkisSeerf
Bul
Sinaritin maşallahı var Orhan abi tebrikler artık devamı da gelir. Afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul
Sevgili Dostum..

Gerçekten gönülden tebrik ederim...Ustalığının ürünü olan bu balığı seyretmek dahi büyük zevk..Biz de sayende buna ulaşabiliyoruz..Kısmetinin açıklığı daim olsun..Bereketli olsun..

Sen şimdi bunun hakkını nasıl da verirsin bilmezmiyim...SeerfAlkisSiyirdim

Rastgelsin..Sevgiler..
Bul
maliyeci51 yazdı:Orhan kardeş sen bu işi gerçekten öğrenmişsin. Tebrik ederim.Bunca yıldır balık avı yapıyorum böylesini yakalayamadım.Afiyet olsun.AlkisSeerf
Öğrenmeye gelince daha çok uygulama yapmam lazımHappyen büyük sorun teknede sonar olmaması buda derinliğin tahmini yapmaya zorunlu kılıyor.Teşekür ederim AhmetSeerf
Bornova - izmir
Bul
rusan yazdı:Sinaritin maşallahı var Orhan abi tebrikler artık devamı da gelir. Afiyet olsun
İnşallah Rusan,teşekkür ederimSeerf

aygroup yazdı:Sevgili Dostum..

Gerçekten gönülden tebrik ederim...Ustalığının ürünü olan bu balığı seyretmek dahi büyük zevk..Biz de sayende buna ulaşabiliyoruz..Kısmetinin açıklığı daim olsun..Bereketli olsun..

Sen şimdi bunun hakkını nasıl da verirsin bilmezmiyim...SeerfAlkisSiyirdim

Rastgelsin..Sevgiler..
Sınağrit,sınağrit olduğuna pişman olmayacağından emin olabilirsin sevgili AhmetSeerfteşekkür ederimGulumse
Bornova - izmir
Bul
tmm Orhan abi.. artik bu is olmus..Alkis
vallahi bravo dogrusu..cok-cok guzel sinagrit..Alkisafiyet olsunSeerf
bizim sirticiler dernegine hosgeldin..artik kurtulamazsinSiyirdim
sizdeki sinagritler,belliki bizim gibi palaz degil..derinlikleri..yani agirliklari guzel ayarladiginda..daha cok-cok sinagrit alacaksinAlkis
senin adina cok sevindim..bu balik fazlasi ile hakkindi..
daha da buyuklerini bekliyoruz
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi