Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yine nost.
tedirgin SaZaN yazdı:Allahb gözünü doyursun be emmi,2010 da leyleği havada gördün resmen,tabi emeklisin ya bas havanı,hiç düşünme giden var gidemeyen var diyeSmilemadem o kadar özgürsün kandır çıtır ustamıda saroz orgu kendi çapımızda 1 haftaya sabitliyelim,Smilegerçi senden kuşku olmaz ama çıtır emmi izin kağıdını alabilecekmi içişleri bakanlığından Siyirdim

Happy onun izinkağıdı cebindeymiş ne derece doğruysa bide bize gösterseye şu meşhur izin kağıdınıSiyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hayrettin-18 yazdı:HadiordanBenim içişleriyle işim olmaz "gidiyorum "dedimmi sırt çantamı ,çadırımı aldımmı yoldayım.Ama malüm devlet memuru her istediğinde izin alamıyorsunNayirolamaz.müdüre amire birsürü takla atman lazım.bulun şöyle sağlamından bir torpil,çıkartalım tayini deniz kenarına sizde rahat edin bende.Hehe

iste tayinini sende çıtırım ne dert ediyon sanki Hadiordan illada memleket diyorsan o başka neyi varsa memleketininHappy gidelim izmire bornavanın roman mah. var zorlukda çekmezsin orada hem Hehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hayrettin-18 yazdı:Siyirdimben klarnet çalarım sen raksedersin değilmi?nede olsa aynı toprağın uşağıyız.HeheHehe

çıtırım ne alaka memleket türküsü sen nire ben nire Hadiordan ben fidaydaOhyandan sen Danstoprak aynıda iller farklı Hehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hayrettin-18 yazdı:Hadiordanolsun olsun bizim buraya sizin oradan gelmişler.DansDanslar.Hehe
demekki hepsi orada yoksa sendemi buradan gidenlerdensin bu kadar

geçmişi bildiğine göre Hehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
şimdi izmirden fıshordie (murat) geldi ankaraya onunla buluşacağım Helal83
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yayınbalığı nost. Kamil ILIPINAR 54 8,193 04-01-2011, 21:02