Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yine nost.
Kamil ILIPINAR yazdı:Happy bende istiyorumda gidemeyince nostalji yapıyorum Siyirdim bahadır yokmu bu ara ufakda olsa bir org.
Sen geliyom de,bakarsın onsekiz hayrettinde gelir yaparız bişeylerSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Sen geliyom de,bakarsın onsekiz hayrettinde gelir yaparız bişeylerSeerf

orhanabi kurtlar yılana dönüştü billa bak Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:Happy bende istiyorumda gidemeyince nostalji yapıyorum Siyirdim bahadır yokmu bu ara ufakda olsa bir org.

Sen uçur bir haber geliyorum diye, her türlü yaparız bir organizasyon Wink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Kamil...

denecek bir sey ..
masallah..Affet
Alkiscok guzel avlar....Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
hayrettin-18 yazdı:HadiordanAngaralı kaşınıyorsun gibime geliyor.Hehe

NayirolamazOrhanbaba şu soğuklarda aklıbaşında olan bulunduğu yerden kımıldamaz.Angaralıyı bilmem de benim aklım başımda.HeheHehe
Burası Cangırı değil ustamHappybugün kısa kollu gezsem olurduSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
hayrettin-18 yazdı:HadiordanAngaralı kaşınıyorsun gibime geliyor.Hehe

NayirolamazOrhanbaba şu soğuklarda aklıbaşında olan bulunduğu yerden kımıldamaz.Angaralıyı bilmem de benim aklım başımda.HeheHehe

orhanekmekci yazdı:Burası Cangırı değil ustamHappybugün kısa kollu gezsem olurduSiyirdim

Happy garibim napsın her yeri memleketi gibi sanıyor çıtırım bak bu fırsat bidaha ele geçmez bu zamanda haberin ola gel elele birlikde bi gezipde gelelim.ne dersin hem kaşıntında gider bu ara Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
.mrenerek bakıyorum bu resimlere,harikasın kamil abi Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:.mrenerek bakıyorum bu resimlere,harikasın kamil abi Alkis

Happy bende Hehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Allahb gözünü doyursun be emmi,2010 da leyleği havada gördün resmen,tabi emeklisin ya bas havanı,hiç düşünme giden var gidemeyen var diyeSmilemadem o kadar özgürsün kandır çıtır ustamıda saroz orgu kendi çapımızda 1 haftaya sabitliyelim,Smilegerçi senden kuşku olmaz ama çıtır emmi izin kağıdını alabilecekmi içişleri bakanlığından Siyirdim
Bul
vay vay vay Gulumse
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yayınbalığı nost. Kamil ILIPINAR 54 8,192 04-01-2011, 21:02
Son Yorum: tedirgin SaZaN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi