Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatrosun(Faruk)şansına
İki gün üst üste yemliye çıktım,bereket versin iyide balık aldım.Bugün sabahtan üşengeçliğim üstümdeydi öğleden sonra ahtapot sonrası kalamara takılmayı düşündüm.Hazırlıklarımı yaparken hanım benide balığa götürürmüsün hava güzel denizde tekneyle dolaşalım deyince bu kez sırtı yapmaya karar verdim dedim bugünde albatrosun(Faruk) şansına olsun.Denize çıkınca bir sahte hanıma bir sahtede kendim için saldım bir süre sonra takımlar karıştıHadiordan hanımın sırtısını iptal ettim kendi sırtımı elden geçirdikten sonra ava devam ettim.Keyifli bir günü daha geride bıraktım.Daha bolları sizlerin olması dileğimle arkadaşlar.Rastgele.
Faruk şansın ve yardımların için teşekkür ederimAlkisSeerf
Bu arada birinci fotodaki görünen dört adet balıktan üsteki iki balık manda göz mercan(erkek mercan)aynı fotoda mandagöz mercanların alt sırasındaki diğer iki balığın ismi için yorumlarınızı bekliyorumGulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Orhan abi tebrik ederim..Alkis
cok guzel bir sirti gunuymus..Alkis
ayrica ozel konu basligi icin ben tesekkur ederim..yardimlarimin ise yaradigina sevindim...Gulumse
balikllar icin afiyet olsun..Seerf
ilk fotodaki baliklara gelince..bana kalirsa ayni cins onlar....buna benzer hatirliyorum..bende iki istavrit koymustum.....birbirinden farkliydilar..bunlarin alttakiler genislikleri ve agiz yapilarindaki farklilik ile dikkat cekiyor degil mi?
daha da bol bereketli sirti avlari dilerim..
NOT:yoklama konusunda da yazdim..baliklara ozel muamele Seerf..unutma
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Orhan abim sen bundan sonra hanımını almadan denize çıkma sana şans getirmiş
resimdeki balıklar sırası ile tral,istavrit,ve sinarit palazı
tral dediğim balığa yöresine göre başka isimler denilebilir
sinaritin palazı varsa orada dah büyükleride bulunabilir
takımları ona göre hazırlamak lazım
bu güzel avlarının devamını dilerim
afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
orhan abi yengenin şansına dasek daha doğru olur Alkisgüzel balıklar ustam valla ama mercangillerdende daha çok fengari mercanına benziyor.6.cı resimdekide çizgili mercan nasıl ustam denizci oluyormuyumHappy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Albatros-gr yazdı:Orhan abi tebrik ederim..Alkis
cok guzel bir sirti gunuymus..Alkis
ayrica ozel konu basligi icin ben tesekkur ederim..yardimlarimin ise yaradigina sevindim...Gulumse
balikllar icin afiyet olsun..Seerf
ilk fotodaki baliklara gelince..bana kalirsa ayni cins onlar....buna benzer hatirliyorum..bende iki istavrit koymustum.....birbirinden farkliydilar..bunlarin alttakiler genislikleri ve agiz yapilarindaki farklilik ile dikkat cekiyor degil mi?
daha da bol bereketli sirti avlari dilerim..
NOT:yoklama konusunda da yazdim..baliklara ozel muamele Seerf..unutma
Teşekkür ederim FarukSeerf
İki balık aynı türden fakat bariz farklılıklar var,baş yapısı,gözleri,kuyruk renkleri,ve vucut yapıları.
Balığı götürürken kulağını çınlatacağımdan emin olabilirsinHappySeerf
Bornova - izmir
Bul
Tebrikler orhan baba daha buyuklerıne ıns..Alkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
eşref sürek yazdı:Orhan abim sen bundan sonra hanımını almadan denize çıkma sana şans getirmiş
resimdeki balıklar sırası ile tral,istavrit,ve sinarit palazı
tral dediğim balığa yöresine göre başka isimler denilebilir
sinaritin palazı varsa orada dah büyükleride bulunabilir
takımları ona göre hazırlamak lazım
bu güzel avlarının devamını dilerim
afiyet olsun rastgele
Teşekkür ederim EşrefSeerfpalazı aldığım yerde aynı sahteyle birkaç tur yaptım gerisi gelmedi.
Benim yorumunu beklediğim birinci fotodaki mandagöz mercanın(aynı fotoda) altındaki balıklar içinGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhan baba maşallah eline sağlık yenge şans getirmiş sırtıya devam eline sağlık daha bollarına rast gele.AlkisSeerf
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:orhan abi yengenin şansına dasek daha doğru olur Alkisgüzel balıklar ustam valla ama mercangillerdende daha çok fengari mercanına benziyor.6.cı resimdekide çizgili mercan nasıl ustam denizci oluyormuyumHappy
Günün av hikayesini anlatsam hanımın şansınamı değilmi çabuk karar verirdin Siyirdim
Deniz balıkcılığını iyice ilerlettin maşallahAlkisHappyİzmirede yerleştinmi bu iş tamamdırGulumseteşekkür ederim KamilSeerf
Bornova - izmir
Bul
ilk resimler izmarit yada gancur diyoruz biz ufaklar gancur irilerinede izmarit diyoruz .baba yengemsiz balığa gitma sen .kokusu taaa buralara kadar geldi.o ilk balıkları halletmadiysen onları mangalda yapacaksın ama temizlemeden oluğu gibi yapacaksın çünkü derisi kalın olduğundan yağda zor biraz boklu kebabunı yapacaksın izmariti yerken nasıl olsa çok rahat ayrılıyor diğerlerinden.Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr Salih Reis`in sansina Albatros-gr 33 4,805 30-12-2012, 23:17
Son Yorum: Albatros-gr
  Bahadır Sarıcanın Şansına orhanekmekci 49 7,124 13-02-2011, 01:30
Son Yorum: orhanekmekci
  Araphüsonun şansına orhanekmekci 68 7,891 12-10-2010, 07:27
Son Yorum: yycolak