Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8 Ocak 2010 Cumartesi Urla Özbek
8 Ocak 2011

Yaklaşık bir aydır balığa çıkmayınca bu hafta sonu kimse gelmese bile balığa gitmeyi kafama koymuştum. Halaoğlu Fahri gripten bir haftadır işe gidemeyince tek başına bu hafta sırtı çekerim deyip sabah Urla Özbek köyüne gittim. Hem rapala hem de silikon sırtılardan takımları hazırladım ve liman önünde levrek yakalayanlarla sohbet ettikten sonra balığın olduğunu tahmin ettiğim yerlerde 5-6 saat sırtı çektim. Benimle birlikte dolaşan 3 tekne daha vardı ve onlar levrekleri alırken ben maalesef hanoslardan başla bir şey tutamadım.Hadiordan

Balık yakalayamadım belki ama denizde olmayı çok özlemişim, tek başına olunca da bir oyana bir buyana bütün denizi dolaştım. Seerf

Bu sefer balık resmi yok ama kendi resmimi koydum hava ciddi soğuktu Snifsinf

Ben sırtı çekerken polarize gözlük kullanıyorum, deniz yüzeyindeki ışığın kırılmasını alıyor ve nerede kum var, nerede kaya var hepsini çok rahat bir şekilde görüyorum.

Kullanmayan varsa şiddetle tavsiye ederim ama polarize olsun Gulumse

Kamış yuvasında kalama açık cırlama sesini bekliyorum
[Resim: 08012011586.jpg]

Silikon kandırıcı takılı kasnak iskarmozda misina elde dolaşıyorum.
[Resim: 08012011587.jpg]

Hava çok soğuk, iki şapka bile kulaklarımı koruyamadı.

[Resim: 08012011588.jpg]
Uploaded with ImageShack.us

[Resim: 08012011589.jpg]
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Salih abi her zaman balık olacak değil ya kısmetiniz yokmuş inşallah bi dahaki sefere 5 kiloluk bi levrek çekersiniz bende polorize gözlük kullanıyorum çok faydası var sizinde bahsettiğiniz gibi sandal hariç kıyı dan atçek avlarında da kullanıyorum balık yüzüş hareketlerini de anlayabiliyorum paylaşım için teşekkürler.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
deniz havası olsun yeter salih abi balık olur nasıl olsa.
polarize gözlüklerin hem denizde hem normal hayatta çok avantajları var,önceleri pek anlayamasamda alışınca polarizeden vazgeçemez oldum.
halaoğluna geçmiş olsun.
rastgele.
Bul
güzel hava almışsın bir aylık kurtlanma biraz olsada atılmıştırAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Uzun bir aradan sonra denizle buluşmanın keyfini yaşamışsın SalihSeerfben bile uzun süren güney rüzgarları nedeniyle ancak c.tesi balığa çıkabildim.Sırtının yanında yemli düşünmemişdin yemli hala iş yapıyor.Hala oğluna geçmiş olun,balık birdaki sefere inşallah.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
Ne olursa olsun çıkmak deniz havası almak her şeye değer SmileSeerf
Bu polarize gözlüğü öğrenciyken kefal avında kullanıyor, oltaya geldiğinde net bir görüntü alıyordum. Hatda yemi ağızladığında bile görüyordum, her balıkçıya lazım ısrarla tavsiye ediyorum.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
salihbey günün tadını çıkartmışsınız birçok şeye değer güzel bir gün Alkisbu bile yetiyor bizlere hele birde özlem varsa değme keyfimizeSeerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Helal olsun Salihcim.Bu soğukta bile balık peşine düşmüşsün.İnşallah bir dahakine koca koca balıkları alırsın kardeşim.Rast gelsin.Alkis
Bul
denizde olmak bile yeter
Dalış Eğitmeni
Bul
doktor yazdı:Salih abi her zaman balık olacak değil ya kısmetiniz yokmuş inşallah bi dahaki sefere 5 kiloluk bi levrek çekersiniz bende polorize gözlük kullanıyorum çok faydası var sizinde bahsettiğiniz gibi sandal hariç kıyı dan atçek avlarında da kullanıyorum balık yüzüş hareketlerini de anlayabiliyorum paylaşım için teşekkürler.

Erencim teşekkürler, bu sefer balık yerine kendi resmimi koydum, rastgele

LeVrEkCi yazdı:deniz havası olsun yeter salih abi balık olur nasıl olsa.
polarize gözlüklerin hem denizde hem normal hayatta çok avantajları var,önceleri pek anlayamasamda alışınca polarizeden vazgeçemez oldum.
halaoğluna geçmiş olsun.
rastgele.
Sağolasın Nihat kardeşim, rastgele. iyi dileklerini halaoğluma iletirim.

yalova tatar yazdı:güzel hava almışsın bir aylık kurtlanma biraz olsada atılmıştır

Erdem kardeşim teşekkürler rastgele Smile

hayrettin-18 yazdı:Salih kardeş bu görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşekkürler.Her zaman balık yakalayacağız diye bir şart yok.Kafayı suya boşalttın,iyot aldın ya o yeter.sonraki avlarında gönlündeki trofeyi yakalamanı dilerim rastgele.

Hayrettin abicim aynen dediğin gibi kafayı resetledik desem Siyirdim

orhanekmekci yazdı:Uzun bir aradan sonra denizle buluşmanın keyfini yaşamışsın Salihben bile uzun süren güney rüzgarları nedeniyle ancak c.tesi balığa çıkabildim.Sırtının yanında yemli düşünmemişdin yemli hala iş yapıyor.Hala oğluna geçmiş olun,balık birdaki sefere inşallah.Rastgele.
Orhan abicim yem almıştım ama hiç atmak içimden gelmedi nedense, bu aralar bayağı levrek alıyorlar bizim oralarda umarım sizlerin oralara da gelirler Smile

MaVrUşGiL yazdı:Ne olursa olsun çıkmak deniz havası almak her şeye değer. Bu polarize gözlüğü öğrenciyken kefal avında kullanıyor, oltaya geldiğinde net bir görüntü alıyordum. Hatda yemi ağızladığında bile görüyordum, her balıkçıya lazım ısrarla tavsiye ediyorum.

Serkan kardeşim teşekkürler. Gözlük konusunu daha önceden yazacaktım ama bu sefer hazır resimde gözlüklü çıkmışken hatırlatmak birden aklıma geldi. seninde bahbettin gibi çok faydalı.

Kamil ILIPINAR yazdı:salihbey günün tadını çıkartmışsınız birçok şeye değer güzel bir gün bu bile yetiyor bizlere hele birde özlem varsa değme keyfimize
teşekkürler Kamil bey.

yycolak yazdı:Helal olsun Salihcim.Bu soğukta bile balık peşine düşmüşsün.İnşallah bir dahakine koca koca balıkları alırsın kardeşim.Rast gelsin.
Yalçın abicim epeydir gitmeyince kurtlar bayağı bir iri oluyor Happy
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  haftasonu cumartesi avımız antalya ANTALYALI07 17 1,592 21-11-2015, 14:42
Son Yorum: ANTALYALI07
  18 Ocak 2014 Kuşadası Salih Reis 15 2,075 23-01-2014, 19:36
Son Yorum: tahsinmersin
  Cumartesi Eşkina Avı nihatkr 32 4,415 17-04-2013, 13:43
Son Yorum: bahriyeli
  Palamutlar ..............23 Şubat Cumartesi 2013 Sivrice. Torik Orhanbaba 12 1,996 25-02-2013, 19:06
Son Yorum: fish or die
  Dostlarla Cumartesi Keyfi :) xfisher 25 2,912 31-01-2013, 10:42
Son Yorum: xfisher
  18 Kasım 2012 Urla Salih Reis 30 4,298 21-11-2012, 11:30
Son Yorum: Salih Reis
  3 Kasım 2012 Urla - Özbek Salih Reis 13 2,442 06-11-2012, 12:48
Son Yorum: Salih Reis
  sisler içinde kasna avım. 2010 muratcoskun 12 2,402 13-10-2012, 18:18
Son Yorum: muratcoskun
  cumartesi sirti bereketi makineci 48 4,891 13-09-2012, 00:25
Son Yorum: bucalıfikret
  11 Ağustos 2012 , Urla Salih Reis 24 3,499 15-08-2012, 08:34