Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Her tarafa YEM yollanır
Baktım ki arkadaşların yem sorunu var izmirdeki bir yemci kardeşimle görüşmeye gittim oda yardımcı oldu ver telefonumu arkadaşlara her yere yem yollayım dedi sağolsun. aşağıdaki telefonu arayıp sipariş verebilirsiniz..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Bu konuyu görünür bir yerde sabitlemek lazım.Teşekkürler BarışAlkis
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Bu konuyu görünür bir yerde sabitlemek lazım.Teşekkürler BarışAlkis

Orhan baba yıllardır yem aldığım arkadaş Türkiyenin her yerine yem yolluyor..Ancak 3-5 gün önceden bildirmesi lazım arkadaşların çok fazla yem yolladığı için tedarikte sorun çıkmasın arkadaşlar yemsiz kalmasın.

Bul
bucalı yazdı:Orhan baba yıllardır yem aldığım arkadaş Türkiyenin her yerine yem yolluyor..Ancak 3-5 gün önceden bildirmesi lazım arkadaşların çok fazla yem yolladığı için tedarikte sorun çıkmasın arkadaşlar yemsiz kalmasın.
Barış,arkadaşımızın dükkanı neredeGulumseyolumun üzerindeyse tanışmak isterim,buradada taze yem sıkıntısı çekiyorum.
Bornova - izmir
Bul
Kemeraltı kızlarağasında Orhan baba.prinç center iş merkezi yanı.. geçerken uğrayabileceğin bir yer. selamımı söyle dükkanı al götürSmile

Bul
bucalı yazdı:Kemeraltı kızlarağasında Orhan baba.prinç center iş merkezi yanı.. geçerken uğrayabileceğin bir yer. selamımı söyle dükkanı al götürSmile
aynen barışın söylediklerine katılıyorum malzemelerimi ve yemleri faruk arkadaştan alıyorum ...
Bul
iyi oldu bu Alkis eyvallah barış
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
arkadaşlar yemler günlük geliyor..
Bul
İşte güzel haber diye buna denir teşekkürler...Alkis
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
yalova tatar yazdı:iyi oldu bu Alkis eyvallah barış

Usta iyi olduda bize yollarmı borukurdu heralde konusu geçen yem 10 paket istesek yollarmı acaba birde kaçtan yolluycak siteden geldiğimizi belirtsek indirim olayı olurmu kargo falan direk arkadaşı aramadan burada bunları tartışmak gerek buradakiler(Yalova) 3 ytl bazen 4 ytl diyor boru kurduna aynı fiyata gelecekse hiç uğraşmaya deymez fiyat düşecekmi kargo ile yine kafa kafaya gelmesin Mahcup
[Resim: seabass.gif]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi