Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
selamınaleyküm
arkadaslar merhaba,balık yerleri konusunda paslaşalım.çok güzel levrek ve eskina yatakları biliyorum(aslında balıkçı yer söylemez)ama ne yapayım paylaşmayı seviyorum.kırlangıç avına merak sardım ve yardımcı olabilcek arkadaslar varmı?
Bul
aleykümsalam yavuzreis aramiza hosgeldin.

Mehmet Usta
74
Bul
alykümselam aramıza hosgeldin eşkina yasaklandı tutmamanı tavsiye ederim kırlangıc ise heryerde bulunan bi türdür küçügü varsa büyügüde kesin vardır en güzel tarafı bazı balıklar gibi havayı alınca ölmezler yani küçüklerini sal yasarlar büyüklerine gelince 3lü dip oltasıyla yem olarak istavrit veya zargan flotoya iyi vururlar yanlız bu hayvanın cok kötü bi tarafı vardır resmen aglarlar bebek gibi ses cıkararak aglarlar ve cok güzeldirler bu yüzden oltama gelmemesini tercih ederim
rastgele
Bul
aramıza hoşgeldiniz bu sitede sorularınıza cevaplar bulabilirsiniz
bilgi paylaşımı yapabiliriz ben kırlangıçta üç köstekli takım kullanıyorum
2 kulaç 0-50 beden misina 25-30 cm lik 2 tane köstek bağlarım 150-200
gr iki gözlü kurşun kullanırım diğer gözeise50 cm uzunluğunda köstek yaparım 3 numara iğne kullanırım kumluk 25-30 kulaçlık derinliğe oltamı
atarım tabii bu yerleri bilerek atarım kırlangıçlar çift gezerler 1 tane kırlangıç alınan yerden oltyı yemleyip tekrar attığımızda 2tane alabiliriz
ben bir keresinde aynı yerden 6 tane almıştım kısmet işi yem olarak
istarvit,zargana kullanırım yaprak halinde kesip parça olarak takarım
yakaladığımı anladığımda heyecan yapmadan yavaş yavaş yukarı çekerim
balık sandalı gördüğünde kaçmaya calışacaktır oltayı dikkatli kullanmak
lazımdır balık sandalın yanına geldiğinde kepçe ile içeri alırım
benim kırlngıç avlama tekniğim budur.

rasgele
Bul
kırlangıçın ağlamasının sebebi büyük yüzme kesesinden kaynaklandığını
bi kitapta okumuştum sudan çıktığında ağlar gibi ses çıkarmasının
sebebi buymuş

rasgele
Bul
EN GÜZEL UZUN OLTA İLE TUTULUR?

SANA RASTGELSİN

:0518::0518::0518:
Bul
afala yazdı:EN GÜZEL UZUN OLTA İLE TUTULUR?

SANA RASTGELSİN

:0518::0518::0518:
ya bi yanlısın olmasın kırlangıc içinse bu dedigin bence yanlış çünkü kırlangıc uzun oltaya sadece tesadüfen vurur asıl oltacılıgı dip oltası şeklindedir yanlış anladıysam kusura bakma ama kırlangıc içinse bence yanlış bilgilendirme olmuş
saygılar
Bul
biz burda daha cok uzun oltaya gezerek ve canlı kırace takarak cok fazla tutarız olta devamlı bır karıs yukarda ve motor rolantısı dusuk sekılde avlarız lufere gezerken bile yakalarız her gun bır kactane
747674
Bul
ozaman sizin orada bayaa kırlangıc var dostum rastgele sana bol bol balık çorbası içiyorsundur o zaman Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  selamınaleykum h2o4 16 3,242 18-03-2007, 00:01
Son Yorum: çatalca 84

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi