Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BİR AV GÜNÜM(video)
Sevgili arkadaşlarım bu sefer başka bir şey uygulıyacağım. Gecen Cumartesi günü yaptığım derin su avında gecen oluşumları video icinde yorumsuz olarak sunucağım.Av günümü sadece görsel ve müzik eşliğinde seyredeceksiniz. Smile İyi seğirler.

VİDEOMUZ.
http://www.dailymotion.com/video/xfmnc2_...yesi_sport
[DM]xfmnc2[/DM]
[URL="http://www.dailymotion.com/quicklist?mode=playlist#videoId=xfmnc2"]
[/URL]

GÜNÜN İLGİLİ FOTOLARI
[Resim: grnt001b.jpg]
400 gr Corbalık LİPSOS
[Resim: grnt010.jpg]
Corba olmadan evvel hatıra fotosu!
[Resim: grnt004kl.jpg]
Toplam Nevale!Anca yeter Smile
[Resim: 87837120.png]
Buda Dikenli CAMGÖZ Seven bir dostta gitti.
DİKENLİ CAM GÖZÜN SOFRA SERÜVENİ
[Resim: 31248132.png]
rauf abi güzel av olmuşa benziyor camgöz ün soslama ve pişirilme yöntemide güzel Affet fakat sayfanda daha video oluşmamış daha sonra seyrederim artık.daha güzel avların olsun.Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Video bendede açılmadı,camgöz marine edilmesi paylaşımın için teşekkürler.Balıklar için afiyet olsun üstadSeerf
Bornova - izmir
Bul
Videoyu izleyemedik ama yemek tarifin çok hoş olmuş Rauf abicim.Teşekkürler.76
Bul
Rauf abi senin verdiğin link ''quick list'' linki idi ve video görülmüyordu.Senin tüm videolarının bulunduğu sayfaya gittim ve orada aynı başlıklı videonun gerçek linkini buraya ekledim.Umarım paylaşmak istediğiniz video buydu..

Evet videonuz diğerlerinden farklı; alıştığımız sesiniz bunda yok.Olsun müzikli de güzel olmuş.1 Köpekbalığı,3 lipsoz ve 3 mandagöz avınız sonuçlanmış bereketli olsun..
Bul
Videoda çok güzel olmuş Rauf Abicim.Teşekkürler Mehmet Abicim.Alkis
Bul
yalova tatar yazdı:rauf abi güzel av olmuşa benziyor camgöz ün soslama ve pişirilme yöntemide güzel Affet fakat sayfanda daha video oluşmamış daha sonra seyrederim artık.daha güzel avların olsun.Alkis
Video güncellenmiş bakabilirsin selamlar.

orhanekmekci yazdı:Video bendede açılmadı,camgöz marine edilmesi paylaşımın için teşekkürler.Balıklar için afiyet olsun üstadSeerf
Bir kac haftadır bu site gecikmeli yayına sokuyor nedenini cözemedim selamlar.

yycolak yazdı:Videoyu izleyemedik ama yemek tarifin çok hoş olmuş Rauf abicim.Teşekkürler.76
teşekkürler cok selam.

Lakerda yazdı:Rauf abi senin verdiğin link ''quick list'' linki idi ve video görülmüyordu.Senin tüm videolarının bulunduğu sayfaya gittim ve orada aynı başlıklı videonun gerçek linkini buraya ekledim.Umarım paylaşmak istediğiniz video buydu..

Evet videonuz diğerlerinden farklı; alıştığımız sesiniz bunda yok.Olsun müzikli de güzel olmuş.1 Köpekbalığı,3 lipsoz ve 3 mandagöz avınız sonuçlanmış bereketli olsun..
Co teşekkür ederim evet bu video yardımın icin teşekkürler av aslında 6 saatlik bir av günü icin verimsiz sayılırGulumseselamlar.

yycolak yazdı:Videoda çok güzel olmuş Rauf Abicim.Teşekkürler Mehmet Abicim.Alkis
teşekkürler rastgelsin.

ustam61 yazdı:AlkisRauf Kaptan eline emeğine sağlık.bu güzel görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşekkürler.AlkisSeerf
Rica ederim zevk oluyor benim icin rastgelsin.
yine guzel bir palasim Rauf abi.Seerf.bu defa dedigin gibi muzik esliginde..cok -cok guzelAlkis
tesekkurler..Seerf
basarili avlarinin devami dilegim ile
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Güzel bir av heyecan dolu bir müzik, tebrik ederim Rauf abi. Sağlıcakla rastgele. Alkis
Bul
teşekkürler rauf abi bol balıklı raporlarını zevkle seyrediyoruz harikasın AlkisGulumseSeerfşu köpekbalığının tadına bakmayı hiç düşünmedim ama soslu hali güzele benziyor tadına bakmadım Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  08.03.2009 SOĞANLI, ÖZKÖPRÜ SAZAN AVIMIZ(video ve resim) alperburdur 38 6,596 02-10-2012, 09:37
Son Yorum: turna
  Alanyada Yazılı orkinos palazı avı(maziden bir video) rauf 33 5,303 17-01-2012, 23:38
Son Yorum: LeVrEkCi
  SENENİN SON AVI!(video) rauf 15 2,961 30-12-2011, 21:57
Son Yorum: turna
  MORİNA BALIĞI Avı (Video) rauf 24 7,519 28-12-2011, 09:43
Son Yorum: maxtar
  Bu sefer ORFOS (video) rauf 21 5,984 06-05-2011, 05:42
Son Yorum: rauf
  10.10.2010 Çameli alabalık avımız(Kamera gözlükle çekilen video) alperburdur 30 7,972 26-10-2010, 22:42
Son Yorum: alperburdur
  Tekmili Birden KONULARIM (VİDEO) rauf 17 4,268 19-03-2010, 18:51
  Paragat avi (video) Albatros-gr 79 21,548 28-01-2010, 12:02
Son Yorum: LeVrEkCi
  Sabah sırtısında KARETTA-KARETTA!(VİDEO) rauf 18 4,303 30-12-2009, 16:28
  MACO nun Şansına (video) rauf 17 3,582 30-11-2009, 00:54
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi