Yorumları: 1,270
Konuları: 189
17-11-2010, 08:21
(Son Düzenleme: 17-11-2010, 16:24, Düzenleyen: Lakerda.)
Sevgili arkadaşlarım bu sefer başka bir şey uygulıyacağım. Gecen Cumartesi günü yaptığım derin su avında gecen oluşumları video icinde yorumsuz olarak sunucağım.Av günümü sadece görsel ve müzik eşliğinde seyredeceksiniz.
İyi seğirler.
VİDEOMUZ.
http://www.dailymotion.com/video/xfmnc2_...yesi_sport
[DM]xfmnc2[/DM]
[URL="http://www.dailymotion.com/quicklist?mode=playlist#videoId=xfmnc2"]
[/URL]
GÜNÜN İLGİLİ FOTOLARI
400 gr Corbalık LİPSOS
Corba olmadan evvel hatıra fotosu!
Toplam Nevale!Anca yeter
Buda Dikenli CAMGÖZ Seven bir dostta gitti.
DİKENLİ CAM GÖZÜN SOFRA SERÜVENİ
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
rauf abi güzel av olmuşa benziyor camgöz ün soslama ve pişirilme yöntemide güzel
fakat sayfanda daha video oluşmamış daha sonra seyrederim artık.daha güzel avların olsun.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Video bendede açılmadı,camgöz marine edilmesi paylaşımın için teşekkürler.Balıklar için afiyet olsun üstad
Bornova - izmir
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Videoyu izleyemedik ama yemek tarifin çok hoş olmuş Rauf abicim.Teşekkürler.
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Rauf abi senin verdiğin link ''quick list'' linki idi ve video görülmüyordu.Senin tüm videolarının bulunduğu sayfaya gittim ve orada aynı başlıklı videonun gerçek linkini buraya ekledim.Umarım paylaşmak istediğiniz video buydu..
Evet videonuz diğerlerinden farklı; alıştığımız sesiniz bunda yok.Olsun müzikli de güzel olmuş.1 Köpekbalığı,3 lipsoz ve 3 mandagöz avınız sonuçlanmış bereketli olsun..
Yorumları: 20,389
Videoda çok güzel olmuş Rauf Abicim.Teşekkürler Mehmet Abicim.
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
yalova tatar yazdı:rauf abi güzel av olmuşa benziyor camgöz ün soslama ve pişirilme yöntemide güzel fakat sayfanda daha video oluşmamış daha sonra seyrederim artık.daha güzel avların olsun.
Video güncellenmiş bakabilirsin selamlar.
orhanekmekci yazdı:Video bendede açılmadı,camgöz marine edilmesi paylaşımın için teşekkürler.Balıklar için afiyet olsun üstad
Bir kac haftadır bu site gecikmeli yayına sokuyor nedenini cözemedim selamlar.
yycolak yazdı:Videoyu izleyemedik ama yemek tarifin çok hoş olmuş Rauf abicim.Teşekkürler.
teşekkürler cok selam.
Lakerda yazdı:Rauf abi senin verdiğin link ''quick list'' linki idi ve video görülmüyordu.Senin tüm videolarının bulunduğu sayfaya gittim ve orada aynı başlıklı videonun gerçek linkini buraya ekledim.Umarım paylaşmak istediğiniz video buydu..
Evet videonuz diğerlerinden farklı; alıştığımız sesiniz bunda yok.Olsun müzikli de güzel olmuş.1 Köpekbalığı,3 lipsoz ve 3 mandagöz avınız sonuçlanmış bereketli olsun..
Co teşekkür ederim evet bu video yardımın icin teşekkürler av aslında 6 saatlik bir av günü icin verimsiz sayılır
selamlar.
yycolak yazdı:Videoda çok güzel olmuş Rauf Abicim.Teşekkürler Mehmet Abicim.
teşekkürler rastgelsin.
ustam61 yazdı:Rauf Kaptan eline emeğine sağlık.bu güzel görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşekkürler.
Rica ederim zevk oluyor benim icin rastgelsin.
Yorumları: 25,969
yine guzel bir palasim Rauf abi.
.bu defa dedigin gibi muzik esliginde..cok -cok guzel
tesekkurler..
basarili avlarinin devami dilegim ile
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Güzel bir av heyecan dolu bir müzik, tebrik ederim Rauf abi. Sağlıcakla rastgele.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884