Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eşkina tutmak istiyorum help help
selam arkadaşlar ben yeni üyeyim bu sitede eşkina resimleri gördüm ve bende eşkina tutmak istiyorum ama ben bu konuda yeniyim o yuzden bu konuda beni aydınlatırsanız cok sevinirim
örneğin bu balık ne yer neyı seyer ve nezamanları tutulur
bunları öğrenmek istiyorum....?7676:
şimdiden anlayışınız için teşekkürler
saygılarımla
Bul
aramıza hoşgeldiniz eşkina hakkında sitede baya bilgi mevcut ara bölümünde aratıp bulmanız mümkündür saygılar kolay gelsin
Bul
Bu işte Doktor ustadır ama haddim olmayarak cevaplamaya çalışayım. Smile Deniz balıkları bölümünde eşkinayı tıklıyorsun gelen bilgiler fazlasıyla tatmin edici. Av zamanı, yemi, takımları hepsini bu şekilde bulabilirsin. Yinede öğrenmek istediğin bir şeyler olursa okuduğun bilgiler sayesinde daha net sorular soracaksın ve aldığın cevaplar da böyle olacak tabi. Sonuçta o bilgiler belli bir emekle girildi bakılmassa ayıp olur Smile
Bu arada hoşgeldin arkadaşım...
Bul
Hoşgeldin iyi paylaşımlar dilerim. Siteyi dolaşırken biraz zaman ayır bak neler bulucaksın. Hadi sana iyi avlar
Bul
Aramıza hoşgeldin arkadaşım,Balıkcılık hakkında herseyi bulacaksın arkadaşım....Cool
Bul
Aptalkafam konuyu anladım tavsiyeleriniz için teşekkürler bunu hemen uyguluyorum
saygılar
Bul
Taş balıklarına merakın varsa sitede hepsini bulabilkirsin eşkina dahil... saygılar...(somak istediğin birşey olursa yardımcı oluruz)....
Bul
nerelerde tutacağını ise bölgendeki arkadaşlara soracaksın. hoş geldin
Bul
aramıza hoş geldin istanbuldasın tahminim kartal tarafı eşkina yapıyormuş tutma tekniklerinide sitede bulursun iyi avlar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sizlerle tanışmak istiyorum adiğe1 17 2,250 06-03-2012, 18:41
Son Yorum: Uzun_ahmet
  TaniŞmak İstİyorum kocausta9006 26 4,846 31-05-2011, 01:42
Son Yorum: brösi
  yeni geldim tanışmak istiyorum senile23 3 1,884 16-09-2006, 21:26
Son Yorum: than58

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi