arkadaşlar cuma günü acil bir iş dolayısıyla istanbuldaydım işlerimi geçte olsa bitirdim gece internet üzerinden 14,15 şe dönüş biletimi aldım sabah 9 da kalkıp doğru galata köprüsüne oltasını kapan ordaydı balık sanki sürüyle hiç boş yok köprünün üstünde bir saatte olsa turumu attım bol resim ve vidio çektim resimleri buraya atıcam vidioları f.c. den buraya idarecilerimiz taşırlarsa sevinirem istanbulda yaşayıpda vakti olupta istanbul boğazından yararlanmayanlara şaşarım http://www.dailymotion.com/video/xfmo35_...shortfilms
[DM]xfmo35[/DM]
fahrettin abi eline sağlık güzel kareleri bizlerle paylaştığın için teşekkürler galata köprüsü panayır yerigibi bayramda daha fazla kalabalık olur orası rast gele.
''Face'' deki videonu buraya ekledim Fahrettin abi.Güzel olmuş emeklerine sağlık.Ben de İstanbul ziyaretlerimde boş zamanımı o çevrede geçirmeyi severim..İnsan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor.
''Face''deki videolarının ikiside aynı.Dailymotion'daki video sayfana baktım; bir videon daha vardı ama çok kısa,saniyelik.. buraya eklemedim.Bilginize..