Yorumları: 443
Konuları: 61
anzak gununde,avlanmaya gittik,bu gittigimiz yer,farkli bir yer,aslinda buraya gitme sebebimiz,iskeleyi yenilemisler,ve 1,5 milyon dolar harcayip yeni iskele yapmislar,iskele,cok guzel ve uzun,denizden,yaklasik,8.10 metre yuksek,tutugumuz,baliklar buranin (salmanlari)tutmasi zevkli,ama ben tadini sevmiyom.genelye yem olarak,tavuk ve kucuk ,sardalyalara vurur.bir ara tek kamiste,iki igne 2 iri salman geldi ,yukariya cekerken birini dusurduk,fazla soze gerek yok,bu bolgede,bu cins balik,yasiyor.
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
Hako abi yapmışsın yine balıkları.Güzel av olmuş abi.Tebrik ederim.Yanlız ben bu balıkları türkiyedeki hiçbir balığa benzetemedim.Bunlar orjinal okyanus balığı değilmi abi.Saygılar
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Tebrikler balıklar şahane.. İskele de müthiş güzel olmuş gerçekten...
çatalca 84 yazdı:Hako abi yapmışsın yine balıkları.Güzel av olmuş abi.Tebrik ederim.Yanlız ben bu balıkları türkiyedeki hiçbir balığa benzetemedim.Bunlar orjinal okyanus balığı değilmi abi.Saygılar
he,avurturalyanin salmani,turkiyenin,kefali diyorum ben,
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
HakoAVUSTURALYA yazdı:çatalca 84 yazdı:Hako abi yapmışsın yine balıkları.Güzel av olmuş abi.Tebrik ederim.Yanlız ben bu balıkları türkiyedeki hiçbir balığa benzetemedim.Bunlar orjinal okyanus balığı değilmi abi.Saygılar
he,avurturalyanin salmani,turkiyenin,kefali diyorum ben,
Tamadır abi şimdi oldu.
![Hehehe Hehehe](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/hehehe.gif)
Saygılar.
tebrik ederim dostum güzel balıklar daha buyuklerı nasıp olur inşallah.
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
güzel balıklar hakan abi,tebrikler..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
hakan bereketli olsun güzel balıklar agız yapısı hariç lüfere daha dogrusu kofanaya da benziyor balıklar resimler için teşekkürler rastgele
Bu arada yazmayi unuttum,bu baliklarin boynu kirik,cunki,yakalayinca,hemen solungacin altindan bas parmagimizla boynunu kirip,kanin disina akmasini sagliyoruz,cunki kanli balik oldugu icin,pisirildiginde koku ve lezzetli olmasi nedeni ile.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
hakan abi balıklar ve manzara süper,tam balık tutmak için ideal bir yer,şansın bol olsun,rastgele...