Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugün izmarit vardı
Alkis Tebrikler kaptanım Alkis güzel çeşit yapmışsın , arabın kısmetine mercan çıkmış bir dahaki sefere mercan çıkmazsa hemen arabı ara bak mercanlar nasıl ikişer ikişer gelecek Hehe bereketli ve afiyet olsun 76
Bul
bu arapta var bi hayır ama anlamadım valla orhan abi Gulumsesen bi resmini yapoıştır bence tekneye arapın balıklar seviyor arapın oltasını ve sesini demekki GulumseSeerfafiyet olsun orhan abi AlkisSeerf
Bul
Orhan abicim yine boş geçmemişsin. Alkis

hep aklımda Yeni liman var ama havaları bir türlü denk getiremiyoruz iste Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
bereketli olsun orhan abi ortaya karışık güzel av olmuş menekşeler güzel görünüyor afiyet olsun selamlar rastgeleAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
orhan bey afiyet olsunGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
thunderbolt yazdı:Orhan Baba güzel çeşit yapmışsın Alkis Hep unutuyorum Arap'la bir sonraki görüşmemizde ( Allah'ın izniyle ) ona çok fena sürünmem lazım SiyirdimEtrafta izmarit gibi yamyamlar varken mercanlara sıra gelmiş Smile Bu arada maviş izmaritlerin tadı da güzeldir , afiyet olsun Seerf
Aynen Nedim,yanıma kadar geldi niye sürünmedim diye düşünmedim değil haniSiyirdimdipde bu haramilerden mercana ancak bu kadarına geldi,yinede haramilerde taze taze iyi gidiyorSeerfteşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
musty34 yazdı:balıklar cok guzel gorunuyor orhan abı hareketlı bı av olmus anlasılan tebrıklerAlkis
bu arada ne balıgı onlar abı?
bıldıklerımız soleyeyım.mercan balıgını bılıyorun.sag tarafındakı yassı balıklar cupra olması lazım.otekılerde baslıklta dedıgın gıbı ızmarıt galıba?
Teşekkür ederim MustafaSeerffotonun solundakiler kupes,altta kupesleden sonra gelen tek balık manda göz mercan sonraki balıklar mercan,yası balıklar karagöz en üstekiler meneviş izmaritGulumse
Bornova - izmir
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:orhan abi güzel av olmuş harikasın arapla birlikde telden bile balıkları yakalıyorsunuz hani Alkis korkulur sizden HappySeerf
Teşekkürler KamilSeerfsizin Ildırı avınız nasıl geçtiGulumse

cranium yazdı:Tebrikler Orhan abi, bence balık olmadığı zaman sen bi telefona sarılıver Alkis...
Bundan sonra arabın çekeceği var bendenHappyteşekkür ederim SerkanSeerf

bucalıfikret yazdı:orhan baba tavalıkları almışsın boş yok afiyet olsun rast gele.
Teşekkür ederim fikoSeerf
Bornova - izmir
Bul
yalova tatar yazdı:baba bereketli olsun.Seerf tavalık ha oda afiyet olsun.Alkis arabımın şansına Happy
Arabın şansı devam ediyorSiyirdimteşekkür ederim ErdenSeerf

efese yazdı:tam ortaya karışık olmuş afiyet olsun
Teşekkür ederim NadirSeerf
Bornova - izmir
Bul
mariner8 yazdı:Alkis Tebrikler kaptanım Alkis güzel çeşit yapmışsın , arabın kısmetine mercan çıkmış bir dahaki sefere mercan çıkmazsa hemen arabı ara bak mercanlar nasıl ikişer ikişer gelecek Hehe bereketli ve afiyet olsun 76
Teşekkür ederim AhmetSeerfbundan sonra arabın benden çekeceği varSiyirdimHappy
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  turan köy izmarit avı. erdekli 19 2,296 22-05-2014, 19:50
Son Yorum: tahsinmersin
  kuleli de olan var mı? ya da bugun gidecek olan instinct 10 2,563 30-05-2011, 14:12
Son Yorum: LeVrEkCi
  Bugün mandagöz günüydü orhanekmekci 38 5,900 15-01-2011, 00:37
Son Yorum: orhanekmekci
  Bugün mercandaydım orhanekmekci 53 6,143 24-09-2010, 10:42
Son Yorum: orhanekmekci
  Bugün Mercanla karışık... ufuktan26 27 4,480 04-08-2010, 12:02
Son Yorum: tepeli35
  22-08-09 - İzmarit - Karaköy ilerya 16 2,468 27-08-2009, 18:19
Son Yorum: thunderbolt
  bugün rapor yokmu b.kral 3 1,401 12-05-2009, 09:18
Son Yorum: SerenaY66
  30/11/2008 eminönü sarıkanat,çinekop,izmarit,kefal,hamsili pilav BALIK and OZAN 45 6,673 02-12-2008, 00:05
Son Yorum: erdekli yücel
  bugün isparoz çoktu orhanekmekci 19 3,919 10-11-2008, 14:57
Son Yorum: Uzun_ahmet
  07-09-2008 izmarit avı doktor 17 3,402 15-09-2008, 17:35
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi