Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugün izmarit vardı
Bugün havanın güzel olacağı haberine dün akşam avlağıma büyük teknelerin ağ atması biraz keyfimi kaçırsada uzun ara verdiğim balık avına çıkmaya karar verip yatık bir havada öğleyin merama çapamı attım.Başlangıç hiçte umduğum gibi değildi balık nazlıydı çevremde bulunan teknelerdede durum aynı olacakki bazıları yer değiştirdi değiştirmeyenler oradan ayrıldılar.Saat 14 e doğru hava birden değişdi rüzgar karayelden kuvvetlenmeye başladığında balıkta başladı gelenler izmarit ağırlıklı olsada fena değildi,bu arada aklıma benim hemsoların(uzunla-arap)tavşan avında oldukları aklıma geldi bir rastgele demek için arabı aradım tam konuşmaya başladık el oltama bir vuruşki bu izmarit değildi Hüseyine bekle biraz gelen balık senin şansına dedim arabın şansına bir değil iki tane mercanSiyirdimneyse,arabı iyiki aramışım altıncı fotodaki ilk mercanları bu şekilde tekneye aldımHappydevamında gelenlerle tavalıkları fazlasıyla çıkattım.Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle.Rastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
maşallah babacım tavalıklar çıkmış yine cidden tesadüf oldu kırmızıların zamanlaması...çok nasipliyim allaha şükürler olsunSiyirdim afiyetler olsun babacım yarın daha bollarını yakalarsın inşallahAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Orhan abim güzel bir av günü yaşamışsın
mercanlarda denizin sana hediyesi olmuş
bu güzel avlarının devamını dilerim
afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
araphüso26 yazdı:maşallah babacım tavalıklar çıkmış yine cidden tesadüf oldu kırmızıların zamanlaması...çok nasipliyim allaha şükürler olsunSiyirdim afiyetler olsun babacım yarın daha bollarını yakalarsın inşallahAlkis
Böyle tesadüfe can kurbanHappy BALLI HÜSO olarak nicini değiştirelim Heheyarın senden yolduğum tüyleri denemek istiyorumSiyirdimaman diyem albotros duymasınHappyanlayacağın yemliden çok tüylüye takılmak istiyorumHappyolmadı sahte denemesi düşünüyorum yarına balıksız avlar bölümünde konu açarsam şaşırma.Teşekkür ederim HüseyinAlkis
Bornova - izmir
Bul
eşref sürek yazdı:Orhan abim güzel bir av günü yaşamışsın
mercanlarda denizin sana hediyesi olmuş
bu güzel avlarının devamını dilerim
afiyet olsun rastgele
Teşekkür ederim EşrefSeerfuzun aradan sonra bu av ilaç gibi geldiGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Böyle tesadüfe can kurbanHappy BALLI HÜSO olarak nicini değiştirelim Heheyarın senden yolduğum tüyleri denemek istiyorumSiyirdimaman diyem albotros duymasınHappyanlayacağın yemliden çok tüylüye takılmak istiyorumHappyolmadı sahte denemesi düşünüyorum yarına balıksız avlar bölümünde konu açarsam şaşırma.Teşekkür ederim HüseyinAlkis
etrafta kolyos eşek istavriti yada palamut varsa işin garanti babacımSiyirdimmercan gelmez haberin olsunSiyirdimMahcupHehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ustam61 yazdı:AlkisTebrikler orhanbaba.balıkların görüntüsü harika.birdahaki sefere Arab ımın resmini al yanına.göstert denize bak balıklara.VAR BU TATLISUCULARDA BİR HİKMETSiyirdimHeheHehe
Teşekkür ederim ustamSeerfarabın resminin yanına seninkinide koyacağımHehebalıkların hiç şansı kalmıyorSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
araphüso26 yazdı:etrafta kolyos eşek istavriti yada palamut varsa işin garanti babacımSiyirdimmercan gelmez haberin olsunSiyirdimMahcupHehe
Bugünler uskumru ve kolyoz dönemi,ya nasipGulumse
Bornova - izmir
Bul
Orhan abi yinede tavaliklar cikmisAlkis..afiyet olsunSeerf
deniz de guzel dalga kaldirmisHi
bu arada yeni foto makinanin da gule-gule kullan..
yeni makinan ile,yeni teknen ile cikmissin...Alkis
Huseyin de yazdiklarindan uzerine alinmistir bileSiyirdimsimartma adamiSiyirdim
daha da bollarina ve pembelerine
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Orhan abi yinede tavaliklar cikmisAlkis..afiyet olsunSeerf
deniz de guzel dalga kaldirmisHi
bu arada yeni foto makinanin da gule-gule kullan..
yeni makinan ile,yeni teknen ile cikmissin...Alkis
Huseyin de yazdiklarindan uzerine alinmistir bileSiyirdimsimartma adami
daha da bollarina ve pembelerine
rastgele
Teşekkür ederim FarukSeerfHüseyinin şansına deyecek yok maşallahAlkisbir ara bidahamı arasam demeye başladımSiyirdimfoto makinasını bugün ilk kez atta götürdüm götürmesinede daha ilk günden nerdeyse kendisiyle vedalaşıyordumHadiordanrüzgar bir ara iyice dalga kaldırdı o dalgalardan biri teknenin içinde patladı allahtan foto mak.poşettin içine koymuşdum.Teknenin ön havuzunun yarısı deniz suyuyla doldu.Şimdi tarih koymayı araştırıyorum,bakalım becerebilecekmiyimHappy
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  turan köy izmarit avı. erdekli 19 2,289 22-05-2014, 19:50
Son Yorum: tahsinmersin
  kuleli de olan var mı? ya da bugun gidecek olan instinct 10 2,562 30-05-2011, 14:12
Son Yorum: LeVrEkCi
  Bugün mandagöz günüydü orhanekmekci 38 5,894 15-01-2011, 00:37
Son Yorum: orhanekmekci
  Bugün mercandaydım orhanekmekci 53 6,114 24-09-2010, 10:42
Son Yorum: orhanekmekci
  Bugün Mercanla karışık... ufuktan26 27 4,467 04-08-2010, 12:02
Son Yorum: tepeli35
  22-08-09 - İzmarit - Karaköy ilerya 16 2,463 27-08-2009, 18:19
Son Yorum: thunderbolt
  bugün rapor yokmu b.kral 3 1,398 12-05-2009, 09:18
Son Yorum: SerenaY66
  30/11/2008 eminönü sarıkanat,çinekop,izmarit,kefal,hamsili pilav BALIK and OZAN 45 6,672 02-12-2008, 00:05
Son Yorum: erdekli yücel
  bugün isparoz çoktu orhanekmekci 19 3,916 10-11-2008, 14:57
Son Yorum: Uzun_ahmet
  07-09-2008 izmarit avı doktor 17 3,399 15-09-2008, 17:35
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi