Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çeşme Ildır GYK Team
yalova tatar yazdı:evet güzel olmuş maşallahınız var .harbi mini org olmuş.tekavit yayıncı (kamber) de iyi geziyor.denize girende ercan abi mi Siyirdim harikasınız beyler özlemişiz .Seerf
Tatar gözden ırak olan candanda uzak oluyor deyişi galiba doğru. beni tanımadın ha helal olsun. Bir düşün bakalım kim girer o havada denize. Tabiiki o güzelliği kaçırmayanlar. Ben direk dalarım abicim tek kelime ile çok keyifli bir gündü. Tüm dostları özlemişim hepinize selam olsun. Aslında o gün iş vardı ama sağolsun çocuklar hallettiler ben de kaçak bir güne imza attım. Ha denizden sonra bir uyumuşumki tam anlamıyla ruhu teslim etmişim gözümü açtlm kıyılakışız. Sağolun arkadaşlarım. Nice keyifli günlere inşallahAlkis76
Bul
yycolak yazdı:Nasıl bir yorgunluk hemde.Ama Yalçın köle dönüşte dükkana yetişti ve sabaha kadarda çalıştı.SnifsinfYapacak bir şey yok.Mahcup
AlkisAlkisAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Tüm ekibi canı gönülden tebrik ederim.AlkisAlkis

Balık bahane.... SeerfSeerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Arkadaşlar güzel bir av günü yaşamışsınız hepinizi kutlarım
allah muhabbetinizi bozmasın
bu güzel avlarınızın devamını dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
işte budur böyle raporları seyretmek bile insanı gençleştiriyor iyiki varsınız
Bul
Çok muhteşem bir organizasyon imrenmemek elde değil arkadaşlar heğinizi tebrik ediyorum ne güzel bir gün olmuş öyle, Allahım daha güzllerine nasip eder inşallah..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bilmemmi ercan abi Seerf ne gözden ne gönülden ıraksın merak etme. dostlarla harika olmuş .AlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:bilmemmi ercan abi Seerf ne gözden ne gönülden ıraksın merak etme. dostlarla harika olmuş .AlkisAffet
Gerçekten çok keyifli oldu. Bu arada arkadaşların güzel balık yakalamasına sanırım benden daha fazla kimse sevinemezdi. Yalçın kardeşimizin tüm zorluklara rağmen bizimle birlikte olması ayrıca çok güzeldi. Daha kalabalık ve keyifli organizasyonlar için tüm arkadaşlarımızı bekleriz. Benim için sezonda bitiyor rahatlıkla katılabilirim76
Bul
selam arkadaşlar dün akşamdan beri konu açılmıştır ne hikmetse kimsenin dikkatine konu başlığı gyk, çekmemiş neyse Siyirdim
güzel pazar sabağı ıldıra hareket ettik yolda arkadaşlarla buluşup yemlerimizi alıp doğru ıldırdayız kaptanımız erkan bizleri bekliyor tekneye yerleşip ilk meramıza hareket ettik balık nazlı değildi kopezler tam anlamıyıla birer jop ilk avım kalamar oldu arkasından kopezler ve karagözler oldu ne hikmetse mercen yoktu vardıda bizmi almadıkSiyirdimaltaylı (ercan)abimiz fıkralarından bizleri gülmekten cıldırttı muhabbetimiz tavan yapmış durummundaydı yedik içtik bir ara bahriyeli (ismail) tlf aradı ona bile tlf şarkı söyledik neden saçların beyazlamış arkadaş.Siyirdimkafamız güzelleşti yalçın arkadaşın balığı boğarken resimleyen benim şimdi hatırladım inanınki çektiğimi bile hatırlamıyorum kamil arkadaşımız yine bizleri kırmayıp ankaradan gelip bizlerle beraber oldu teşekkür ederim kamil kardeşim Alkishepimiz tavalık balıkları aldık vakitin geçmesini istemiyorduk ne yazıkki er sabağın bir akşamı var avımızı sonlandırıp kıyıya geldik vedalaşıp ayrıldık birdahaki avımız 31 ekim duyurulur arkadaşlar hepinize teşekkür ederim söylemekten gurur duyduğum kelimeleri birkez daha sölüyorum iyiki nusiteye üye olmuşüm iyiki varsınız ....

tutulan balıklar:hanos. karagöz.kopez (kupa) kalamar.sarpa.istavrit.balta burun
takım ercan abini yapmış olduğu takım klasik 3lü yapmasaydı balık alamazdık teşekkürler ercan abim.
yemConfusedülünez. borukurdu.mamun. genelde tüm balıklar sülünezden alınmıştır

resimler herşeyi anlatıyor Alkis
kaptanımız: seabream(erkan) arkadaşımıza teşekkür ederiz bizlerin balık tutmak için elinden geleni yaptı sağol var ol.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
son resimlerin devamı AlkisSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çeşme Ildırı 3 aralık 2016 Salih Reis 16 1,272 16-12-2016, 22:42
Son Yorum: Albatros-gr
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,110 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  14 Kasım 2015 Çeşme Balıksız av raporu Salih Reis 21 1,910 24-11-2015, 11:56
Son Yorum: ANTALYALI07
  mini org izmir/çeşme bucalıfikret 15 2,386 27-06-2014, 23:45
Son Yorum: rusan
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,228 07-10-2013, 17:08
  25 ağustos antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 40 6,780 06-05-2013, 08:39
  çeşme dalyan kalamara devam bucalıfikret 37 4,102 12-11-2012, 18:22
Son Yorum: Salih Reis
  izmir çeşme altı org raporu bucalıfikret 95 9,019 14-07-2012, 19:35
Son Yorum: Krizoberill
  çeşme karareis bucalıfikret 62 6,989 11-04-2012, 14:51
Son Yorum: Krizoberill
  25 Şubat 2012 Çeşme Salih Reis 29 3,901 02-03-2012, 11:30
Son Yorum: hus213

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi