Albatros-gr yazdı:abi o fotoda,birde cep telefonu ile cekiyor bir arkadas..
tam tutus seklini o fotodan gorebiliriz..
o foto varmi ,yoksa benmi goremedim
Yanlış görmediysem fiko çekiyoryarın atar resimleri
helal olsun hepinize harika av olmuş. gönül orada olmak istiyordu ama kısmet olmadı ne diyelim, ara ara telefondanda olsa sizlerin neşenize ortak oldum ya o bile yetti. resimlerin bir kısmı açılıyor bende görebildiklerim bile ateşledi beni hepiniz harikasınız.
kamil emmi kupesler harika istavrit karagöz güzel çeşit olmuş saygılar selamlar hepinize.
ustam61 yazdı:OY OY OY Yalçın ım tebrikler kardeşim.
Sağol ustacım keşke sende olsaydın.
aygroup yazdı:Tebrikler Arkadaşlar..Hepinizi bir arada görmek çok güzel..Allah devamını getirsin..
Dikkatimi çeken bir kaç şey oldu..
1-Yalçının eli ile o balığı tutuşu..(evdeki balıklar ile iki saattir uğraşıyorum hala yapamadım.)
2-Bütün kupaların Ankara camiasına gitmesi..Sevgili Orhanın pabucunun dama atılması...Yayıncının adının kupacı olarak değişmesi talebimiz vardır.
3-Yalçının Fikonun tuttuğu balığa bakışındaki gizli anlam...
4-Daha çok var da hadi yazmıyayım..
Tekrar tebrikler..Herşey çok güzel olmuş..
Bir türlü zaptedemedim balığı o kadar kocamandıki.
Ufacık balıkları bile zorla attırdık denize.İllaki hepsini yiyecekmiş Fikocum.O balık için bakışlarda ondan.Atacaksın-atmayacağım....
Albatros-gr yazdı:
gunun yorgunlugundan herhalde
yarin sabah Yalcin,kendi aciklama yapar
Nasıl bir yorgunluk hemde.Ama Yalçın köle dönüşte dükkana yetişti ve sabaha kadarda çalıştı.Yapacak bir şey yok.
Harika bir gün geçirdik.
Sabahın 5'inde Atakan kardeşimle Ercan Abim,Fikocumla beni Bucadan alıp sağlimen 20dakika sonra Ildırıya aparttılar maşallah.Yolda Atakancım azıcık gaza dokunuverince Fikodan gelen seslere can dayanmazdı.Katıla katıla gülmekten yaşaran gözlerle geçti yolculuk.Aynı tempoylada geçti güzelim bir av günü.Katılımcıların hepsi birbirinden şen ve muzipti.Yapılan espriler anlatılan anı ve fıkralar yakalanan bir çok çeşit balık(çipura yine yok)bir araya gelince . . .İşte söz burada bitiyor.Hatta dönüşte dükkana gidip sabaha kadar çalışmak (o yorgunluğun üzerine)bile neşemi kaçırmadı.
Nasıl bir dostsunuz siz kardeşler.Bayılıyorum hepinize.Yine söz bitti.
İyiki varsınız.