Selamlar uzun bir aradan sonra rapor veriyorumçünkü uzun süredir pek ava fırsat bulamamıştık, neyse bizim yeni damat Fatih (Yeğenimin sözlüsü Allah nasib ederse önümüzdeki cumartesi nişanlarını yapacağız) önceden sazana falan gitmiş de alabalığa hiç çıkmamış, neyse yeni damadın arabayla yine her zamanki ekibimiz Yusuf (Yusufburdur) ve ustamız İbrahim amca ile beraber Çameline, Kirazlı Yaylaya doğru yola koyulduk vardığımızda sudan çıkan buhara hayret ettim, su havadan sıcaktı ve su çok azalmıştı, her neyse ava başladık ama gerek suyun azlığından gerek se balığın azlığından sürekli mekan değiştirdik Kirazlı Yayla, ardından Karabayır, ardından Yapraklı Barajı Çıkışı ve sonunda Beyköy. Fatih hiç tutamadı, ben ve İbrahim Amca ikişer balığımızı da Kirazlı Yayladan, Yusuf sa birini Kirazlı Yayladan, birini Beyköyden aldı hiçbirini görüntüliyememişken sonuncusunu Yusuf yakalarken görüntülemeye fırsat buldum ha bir de görüntülemek derken ilk defa yeni aldığım kamera gözlüğümü kullanma fırsatı buldum, inanın balıkta çok çok pratik oluyor kamera gözlük tavsiye ederim. Velhasıl kelam 6 adet alabalıkla avımızı tamamladık sağolsunlar İbrahim amca ve Yusuf balıkları bana verdiler küçük kızım yesin diye burdan onlarada teşekkür ederim
Özlettin kendini Alperyeniden hoşgeldinbu arada sizin uzun soluklu bol yürüyüşlü avlarınıza özlemişimvideo paylaşımın için teşekkürlerbereketli afiyet olsun.Fatih ve yeğenine mutluluklar dilerim,Allah tamamını göstersin.İbrahim abiye,Yusufada selamlar.Rastgele.
alper hoşgeldin bayadır yoksun,
bebek nasıl geceler nasıl ??
kamera gözlüğü internette dün gördüm işe yararmı acaba diye düşündüm baya araştırdım adreste ödeme seçeneğide varmış ilgimi çekti benim içinde ideal bişey ama ne kadar çekim yapabiliyor süre olarak pili nasıl vs bilgiler verirmisin lütfen.
ahmet abi 130 lira civarı bi güneş gözlügü bende face de reklamını gördüm harika bişey gerçekten.
hani benim levrek çekerken videom olamıyor ya işte o soruna tam çare bu gözlük.
LeVrEkCi yazdı:alper hoşgeldin bayadır yoksun,
kamera gözlüğü internette dün gördüm işe yararmı acaba diye düşündüm baya araştırdım adreste ödeme seçeneğide varmış ilgimi çekti benim içinde ideal bişey ama ne kadar çekim yapabiliyor süre olarak pili nasıl vs bilgiler verirmisin lütfen.
ahmet abi 130 lira civarı bi güneş gözlügü bende face de reklamını gördüm harika bişey gerçekten.
Nihat...
Bir zahmet şunun linkini göndersene bana işin olmadığı zaman..Alabalıkta çok işime yarayacak gibi olmalı..Teşekkürler..
Uzun zaman oldu gittiğinden bu yana...Özlettin kendini...Video çok güzel..Görüntüler harika..Çok güzel dereleriniz var..Kıymetini bilin..
Şu kamera gözlük olayını biraz açarmısın lütfen..İmkan olursa resmini de yayınla..Benim de büyük sıkıntım var o konuda..
Çok güzel av olmuş..Tebrikler..Bereketli olsun..
Sevgiler..Selamlar..
ahmet abim hoşbulduk teşekkürler gözlüğün resmini de upload ediyorum ayrıca şu linkten sipariş edebilirsiniz çekim çok iyi gördüğünüz gibi ayrıca 4 gb hafıza kartı da üstünde geliyor şarjı da 4 gb hafıza kartı dolmuştu hala bitmemişti http://www.gozlukkamera.com/siparis.php
orhanekmekci yazdı:Özlettin kendini Alperyeniden hoşgeldinbu arada sizin uzun soluklu bol yürüyüşlü avlarınıza özlemişimvideo paylaşımın için teşekkürlerbereketli afiyet olsun.Fatih ve yeğenine mutluluklar dilerim,Allah tamamını göstersin.İbrahim abiye,Yusufada selamlar.Rastgele.
orhan abim hoşbulduk ben de sizleri özledim ayrıca fatih ve yeğenim adına da teşekkürler abicim bu konuyu açtıktan 1 saat sonra bu akşam istemeye geldiler verdik, inşallah haftaya cumartesi nişan olacak (bak bu akşam istemedeki resimlerden de payşlaşayım hem kızımda ne kadar büyümüş görün ), selamlarını yarın yerlerine ulaştıracağımdan şüphen olmasın teşekkürler
LeVrEkCi yazdı:alper hoşgeldin bayadır yoksun,
nihat abicim hoşbulduk valla bebekten hiç fırsatım olmuyor gece 4 lere kadar uykusuzuz kamera gözlüğe gelince ben de netten aldım http://www.gozlukkamera.com/siparis.php teslimatta 139 tl ödedim ve kullandım çekim kalitesini beğendim 4 gb hafıza kartı da üstünde geliyor şarjı da baya iyi 4 gb hafıza kartı dolmuştu hala bitmemişti şarjı yani şarj durumu iyi ama bilgisayardan şarj edersen daha sağlıklı oluyor direk şarj aleti ile çabuk şarj oluyor ama az gidiyor şarjı alabalık, levrek ve sirti gibi avlar için yani olta sürekli elde iki ele de ihtiyaç varsa avda bulunmaz nimet