Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercanlarrrr....
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Murat...
bizim ailede pek balik yemeyi sevmezler...Siyirdim(eve geldigimde hanim....ne getirdin bu kadar baligi eve diyorSiyirdim)
fakat bu mecanlardan yarin tava olacak..boylari bu aksam hakikaten guzeldi...
sizlerede rastgele
Tebrikler abiciğim, yine deniz ana bereketini göstermiş maşallah. Keşke bizim evdekilerde sizin evdekiler gibi balığı sevmeseler, bende eve balık getirmeyince beni yiyecekler (sizin tam tersinize) ama bizim buralarda balık iyice kurudu (yine tam sizin tersinize) afiyet şeker olsun, daha güzellerine ve daha bollarına, rastgele.Alkis
Bul
murki yazdı:Tebrikler abiciğim, yine deniz ana bereketini göstermiş maşallah. Keşke bizim evdekilerde sizin evdekiler gibi balığı sevmeseler, bende eve balık getirmeyince beni yiyecekler (sizin tam tersinize) ama bizim buralarda balık iyice kurudu (yine tam sizin tersinize) afiyet şeker olsun, daha güzellerine ve daha bollarına, rastgele.Alkis
tesekkurler Murat..
bizim denizlrimizde balik var ,bereket versin..insallah sizlerde de cogalir...
sizlerede bol balikli avlar dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bereketli olsun, daim olsun. rastgeleAlkisAlkisAlkis
Bul
seabream yazdı:bereketli olsun, daim olsun. rastgeleAlkisAlkisAlkis
tesekkurler Erkan...
szilerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Sevgili faruk..

Tebrik ederim..Çok güzel mercanlar..AlkisBizim buralarda görme şansımız yok..HadiordanAma az kaldı..Ben de senin mercanlara karşılık kalkanları koyacağım buraya..Happy

Bak o üç oltaya balık vurunca ne yapacağını öğreteyim sana..HappyBir elin ile bir oltayı çekeceksin.Diğer elin ile öbürünü..SiyirdimEn son elinle de diğerini..HappyYetmezse ayaklarını..

Şaka bir yana..Sayenizde kırmızıları görüyoruz..Bereketli olsun..

Palamut için attıklarının bizim oltalar ile hiç bir alakası yok..İlk fırsatta sana ,bizim oltaların detaylı izahını yaparım..

Rastgelsin..Selamlar..
Bul
aygroup yazdı:Sevgili faruk..

Tebrik ederim..Çok güzel mercanlar..AlkisBizim buralarda görme şansımız yok..HadiordanAma az kaldı..Ben de senin mercanlara karşılık kalkanları koyacağım buraya..Happy

Bak o üç oltaya balık vurunca ne yapacağını öğreteyim sana..HappyBir elin ile bir oltayı çekeceksin.Diğer elin ile öbürünü..SiyirdimEn son elinle de diğerini..HappyYetmezse ayaklarını..

Şaka bir yana..Sayenizde kırmızıları görüyoruz..Bereketli olsun..

Palamut için attıklarının bizim oltalar ile hiç bir alakası yok..İlk fırsatta sana ,bizim oltaların detaylı izahını yaparım..

Rastgelsin..Selamlar..
tesekkurler Ahmet abi....
kalkan raporlarini merakla bekliyoruz..rastgelsin..
ben sadece attiginiz capari takimina benzettim bunlari ..ondan almistim...
detayli bir fotosunu koyarsan memnun olurum.. sizlerede rastgele
Bul
balıklar çok güzel balıklara mana yok afiyet olsun abim benim.. yalnız üç olta işi kafama takıldı bu oltalar sanki cep oltası gibi geldi banaSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:balıklar çok güzel balıklara mana yok afiyet olsun abim benim.. yalnız üç olta işi kafama takıldı bu oltalar sanki cep oltası gibi geldi banaSiyirdim
tesekkurler Huseyin.....
SiyirdimSiyirdimSiyirdim
yani 3 degilde 5 olta olursa..yazar kasa oltasi mi olacakHappy
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Huseyin.....
SiyirdimSiyirdimSiyirdim
yani 3 degilde 5 olta olursa..yazar kasa oltasi mi olacakHappy
AlkisAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Eline emeğine sağlık Farukcum.Mercanlar muhteşem.Alkis
Afiyetle gereğini yaparsın herhalde.Seerf