Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Araphüsonun şansına
yycolak yazdı:Gönüllerin ünlülerisiniz kardeş.Alkis

Eyvallah abicim bizim site zaten gönüllerin ünlüsü AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Eyvallah abicim bizim site zaten gönüllerin ünlüsü AlkisAlkisAlkis
Budur.....Alkis76Wink
Bul
yycolak yazdı:Vaybe şöhret olmak ne kolaymış.
Orhan Abimin yanın git tamam...SiyirdimHappy
Helal size es-es team.Alkis
Sen onlardan daha yakındaydın YakupHappySiyirdimseninde bir meranda yerin olsada her zaman beklerim kardeşimSeerf
Bornova - izmir
Bul
vay vay arabım sen nelere kadirmişsin beya bide bize takım yapta bizde kıralım balığın belini babanın difriz dolmuştur bizimki hala bomboş .Siyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
orhanekmekci yazdı:Sen onlardan daha yakındaydın YakupHappySiyirdimseninde bir meranda yerin olsada her zaman beklerim kardeşimSeerf

kalpler hep bir değilmi be abi.76WinkSeerf
Bul
yalova tatar yazdı:vay vay arabım sen nelere kadirmişsin beya bide bize takım yapta bizde kıralım balığın belini babanın difriz dolmuştur bizimki hala bomboş .Siyirdim
BoboBoboBoboBobo artık emeklisin doldurmaya vaktin vardır tatarım ..HeheSiyirdim
Bul
yalova tatar yazdı:vay vay arabım sen nelere kadirmişsin beya bide bize takım yapta bizde kıralım balığın belini babanın difriz dolmuştur bizimki hala bomboş .Siyirdim

Tatarım bundan sonra senin difrizde boş olmaz sanırım her daim dolu kalsın nolmaz nolmaz Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Nasılolsa yakında arabın yanındasın tatar,sanada istediğin bir olta takımı hazırlarAlkisbenim dipfrize kalamar,ahtapot girer,balığın lezzetini kaybettiriyorSeerf
Bornova - izmir
Bul
bucalıfikret yazdı:Bobo artık emeklisin doldurmaya vaktin vardır tatarım ..HeheSiyirdim

Helaaaaaall,Fikocum.....AlkisHappyBoboHeheHappySiyirdimSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr Salih Reis`in sansina Albatros-gr 33 4,805 30-12-2012, 23:17
Son Yorum: Albatros-gr
  Bahadır Sarıcanın Şansına orhanekmekci 49 7,124 13-02-2011, 01:30
Son Yorum: orhanekmekci
  Albatrosun(Faruk)şansına orhanekmekci 33 5,486 12-01-2011, 23:43
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi