Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yazdan Kalan
hocam eline sağlık rast gele.AlkisAlkis
Bul
hocam bereketli olsun başkalrıda vardır senin kamerada .Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
güzel balıklar tutmuşsun hocam.. kefalide büyük bir eziyetten kurtarmışsın..kefallerin yanındakiler sokar balığımı yoksa melanurmu? afiyet şifa olsun hocamAlkismanzarada harikaGulumse
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
aygroup yazdı:Tebrikler Ufuk hocam..

Verimli bir av günü olmuş..Diş izi levrek veya lüfer türü bir balığa ait olabilir mi acaba..Pürüz bırakmadan kesmiş maşallah..HappyBereketli olsun.
Evet Ahmet abi güzel bir av günüydü.Daha da alabilirdim ama biraz yoruldum ve bıraktım.TeşekkürlerSeerf

Sevgiler..

Albatros-gr yazdı:Hocam kefallerin masallahi var ..tebrikler..Alkis
o isirik,fotoda gordugum kadar,ayni gunun isirigi degil galiba,kenarlarindan balik yarayi sarmayami baslamis,ben mi oyle benzettim..o isirik lufer veya lambuka olabilir
ekmek ile guzel is cikariyorsun hocam .Alkis.
daha da bollarina rastgele

Evet Faruk bir veya iki gün önce olabilir ısırık.TeşekkürlerSeerf

tedirgin SaZaN yazdı:Hocam arabayı parkettiğin çam ağacının gölgesi ve önüne açılan denizin görüntüsü muhteşem,, balıklara zaten söylenecek söz yok,kuyruklar dışarıda kalmışsa nevale 2-3 öğünü sağlam kaldırır demektirSmiletebrikler hocam eline sağlıkAlkisSeerf

Teşekkürler Ümit.Dediğin gibi manzara çok güzel.Hem denize gir hem balık tut.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:mera çok güzelmiş ufuk hocam,bereketli olsun bu yaz iyi geçmiş AlkisGulumse
Teşekkür ederim Nihat.Allah a şükür güzel geçti.Hem dinlenme hem de balık tutma fırsatım oldu.Mera gerçekten güzel haklısın Seerf

bucalıfikret yazdı:hocam eline sağlık rast gele.Alkis

Teşekkür ederim Fikret.RastgeleSeerf
yalova tatar yazdı:hocam bereketli olsun başkalrıda vardır senin kamerada .Affet
Teşekkür ederim Erden.Vallahi biraz ihmal ve üşengeçlik bir de orada net yoktu.Resimleyemediğim var birkaç tane maalesef.Seerf

araphüso26 yazdı:güzel balıklar tutmuşsun hocam.. kefalide büyük bir eziyetten kurtarmışsın..kefallerin yanındakiler sokar balığımı yoksa melanurmu? afiyet şifa olsun hocamAlkismanzarada harikaGulumse
Teşekkür ederim Hüseyin.Vallahi kefal canını zor kurtarmış ama garibim bize denk geldi.Evet ötekiler sokar balığı doğru tahmin ettin.
Manzara oldukça güzel dediğin gibi.Seerf
Bul
çok güzel görüntüler, özellikle son kare harika...zıpkın elde orada olmak isterdim Smile
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
Teşekkürler Hocam eline sağlık.Her şey çok güzel görünüyor.Alkis
Bul
Ufuk hocam yazdan da kalsa daha yeni sayılır, kefaller pırıl pırıl afiyetler olsun..
Kefale saldıran ne olabilirki kötü dişlemiş..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Can ARSLAN yazdı:çok güzel görüntüler, özellikle son kare harika...zıpkın elde orada olmak isterdim Smile

Evet Can zıpkın için de uygun bir meraGulumse
yycolak yazdı:Teşekkürler Hocam eline sağlık.Her şey çok güzel görünüyor.Alkis
Teşekkürler Yalçınım..

Uzun_ahmet yazdı:Ufuk hocam yazdan da kalsa daha yeni sayılır, kefaller pırıl pırıl afiyetler olsun..
Kefale saldıran ne olabilirki kötü dişlemiş..

Eyvallah Ahmet sağolasın.Ben de kefale saldıranı çıkaramadım.Levrek olsa oradan tutup bırakmazdı sanırım.Aklıma kaplumbağa geliyor benim ama bilemiyorum tabi.Smile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi