Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yazdan Kalan
Aydıncık'taki avlarımdan birisi arkadaşlar.Ancak bunu gördüm foto.makinamda. Kefalin birisi iyi dişlenmiş ama failini bulamadım.Smile
Ayrıca birkaç farklı yerlerden de kareler ekledim.Umarım beğenirsiniz.

Yem: Taze beyaz ekmek
Takım: Sulu şamandıraya ikili saçak bağlı.Misina 0.22 powerline.İğne olarak 10-11 no wmc kullandım.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Paylaşımın için teşekkürler UfukAlkisanlaşılan kefal avını seviyorsun,yem ve oltan hakkında paylaşımınıda bekliyorumGulumsefotodaki av günün oldukca bereketliymiş,kefali dişleyen balon olabilirmi acaba.Afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Paylaşımın için teşekkürler UfukAlkisanlaşılan kefal avını seviyorsun,yem ve oltan hakkında paylaşımınıda bekliyorumGulumsefotodaki av günün oldukca bereketliymiş,kefali dişleyen balon olabilirmi acaba.Afiyet olsunSeerf

Teşekkürler Orhan abi atlamışım onu.Hemen düzelttim. Gulumse
Bul
Teşekkürler hocamGulumsebu arada ekmeğin bereketine ustam ne diyecekHappy
Bornova - izmir
Bul
Ekmek benim favori yemlerimden Orhan abi.Gelmeyen yok valla.Alkis
Bulması da kolay Allah'a şükür. Minekop bile yakaladıktan sonra daha ne olsunHappy
Bul
Tebrikler Ufuk hocam..

Verimli bir av günü olmuş..Diş izi levrek veya lüfer türü bir balığa ait olabilir mi acaba..Pürüz bırakmadan kesmiş maşallah..HappyBereketli olsun.

Sevgiler..
Bul
ustam61 yazdı:SiyirdimTuzlusucular buyrun Ufuk hocamın yazdıklarına.Ustanın lafına inanmadınız,tuttuğu çipurayı görmedinizmi?kefal mefal,çinekop minekop,lüfer müfer,levrek mevrek........... demekki ekmeği yemeyecek balık yokkkkkkk.
Sanada teşekkürler hocam.hem paylaşımın hemde benimle ortak yemde birleştiğin için.EKMEKKKKK.SICACIK PAMUK GİBİ EKMEKKKKK.HeheHehe

Rica ederim ustam ne demek. Gulumse
Herşey ekmek için değil mi?Ekmek davası,ekmek kavgası, ekmek parası. Aynısı balıklarda da var demekki Bobo.Ekmeği tüm canlılar sever.Kepeklisi var taşfırını var SiyirdimSiyirdimSiyirdim
Bul
Hocam kefallerin masallahi var ..tebrikler..Alkis
o isirik,fotoda gordugum kadar,ayni gunun isirigi degil galiba,kenarlarindan balik yarayi sarmayami baslamis,ben mi oyle benzettim..o isirik lufer veya lambuka olabilir
ekmek ile guzel is cikariyorsun hocam .Alkis.
daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Hocam arabayı parkettiğin çam ağacının gölgesi ve önüne açılan denizin görüntüsü muhteşem,, balıklara zaten söylenecek söz yok,kuyruklar dışarıda kalmışsa nevale 2-3 öğünü sağlam kaldırır demektirSmiletebrikler hocam eline sağlıkAlkisSeerf
Bul
mera çok güzelmiş ufuk hocam,bereketli olsun bu yaz iyi geçmiş AlkisGulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi