Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Araphüsonun şansına
orhanekmekci yazdı:SiyirdimHappyhocam,arabın okunmuş takımlarına bizim hiçmi katkımız yokSiyirdim
Olmaz mı abicim ya .Orhan abim senin ustalığıın zaten tescilli.Seerf
Hüseyin yeni versiyon okunmuş takım yapmış olabilir mi acaba dedim belli mi olur Siyirdim
Bul
orhanekmekci yazdı:[quote=Uzun_ahmet]
Sorma uzun,bir elimde telefon ucunda arap kemeraltı kazan ben kepce araki misinayı bulasınHadiordanayaklarıma kara sular indi son girdiğim malzemeci vereceğim misana aradığın misinaya fark atmassa geri almak şartıyla koydum depoyaHappyişin ilginci yakın zamana kadar ithal malzemeleri dolarla alıyorduk şimdi eyroylaSiyirdim

Ah baba aynı şeyleri bende yaşamıştım istanbul kaçtane malzemeci gezdim ama en sonunda bulmuştum.. Neyse istanubula gidersem alıcam onlardan sanada getiririm..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ufuktan26 yazdı:Olmaz mı abicim ya .Orhan abim senin ustalığıın zaten tescilli.Seerf
Hüseyin yeni versiyon okunmuş takım yapmış olabilir mi acaba dedim belli mi olur Siyirdim

Eskişehirde araphüso var okudumu uçurur SiyirdimSiyirdimSiyirdimHeheHeheHeheHeheHappyHappy
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ufuktan26 yazdı:Olmaz mı abicim ya .Orhan abim senin ustalığıın zaten tescilli.Seerf
Bak bu konuda sen benden daha şanslısın HocamHappy
Bornova - izmir
Bul
Uzun_ahmet yazdı:[quote=orhanekmekci]

Ah baba aynı şeyleri bende yaşamıştım istanbul kaçtane malzemeci gezdim ama en sonunda bulmuştum.. Neyse istanubula gidersem alıcam onlardan sanada getiririm..
Ben bulamadımHadiordanneyse altığım misina arabın olurunu aldıHappydenemesini yaptıktan sonra belki gerek kalmayabilir.Teşekkür ederim uzunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Vaybe şöhret olmak ne kolaymış.
Orhan Abimin yanın git tamam...SiyirdimHappy
Helal size es-es team.Alkis
Bul
yycolak yazdı:Vaybe şöhret olmak ne kolaymış.
Orhan Abimin yanın git tamam...SiyirdimHappy
Helal size es-es team.Alkis

Şöhret

Kim nerde haniSiyirdim
Uzun_ahmet yazdı:Şöhret

Kim nerde haniSiyirdim
Yine karşımda bir tanesi.Alkis76Wink
Bul
yycolak yazdı:Yine karşımda bir tanesi.Alkis76Wink
Estağfurullah abicim şöhret kim biz kim Smile
Uzun_ahmet yazdı:Estağfurullah abicim şöhret kim biz kim Smile

Gönüllerin ünlülerisiniz kardeş.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr Salih Reis`in sansina Albatros-gr 33 4,805 30-12-2012, 23:17
Son Yorum: Albatros-gr
  Bahadır Sarıcanın Şansına orhanekmekci 49 7,124 13-02-2011, 01:30
Son Yorum: orhanekmekci
  Albatrosun(Faruk)şansına orhanekmekci 33 5,487 12-01-2011, 23:43
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü: