Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkese kucak dolusu sevgi ve saygılar;
Hepinize çok teşekkürler,umarım güzel balıklar yakalama mutluluğuna erişir sizlerle seve seve paylaşırım
Seerf
Bul
ufuk abi hoşgeldin,keyifli paylaşımlar dilerim.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
hoş geldiniz hoş bir yere geldinizAlkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
hoşgeldin ufuk bende mudanyalıyım, trilyeden gece avı yapabilirsin eşkina alma şansın çok canlı teke ile merkezde hastane önünden mırmır çıkıyor hadi rastgele selamlar memleketime.AlkisSeerfGulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:hoşgeldin ufuk bende mudanyalıyım, trilyeden gece avı yapabilirsin eşkina alma şansın çok canlı teke ile merkezde hastane önünden mırmır çıkıyor hadi rastgele selamlar memleketime.AlkisSeerfGulumse

Ne o şekerim memleket hasreti depreşti galiba.Haydi bu hafta sonu kaçalım bari....WinkSmileGulumse
Bul
bahriyeli yazdı:hoşgeldin ufuk bende mudanyalıyım, trilyeden gece avı yapabilirsin eşkina alma şansın çok canlı teke ile merkezde hastane önünden mırmır çıkıyor hadi rastgele selamlar memleketime.AlkisSeerfGulumse

Aleykümselam teşekkürler.Smile
Bul
Aramıza hoşgeldin Ufuk Alkis iyi paylaşımlar Alkis
Bul
SERTAGA yazdı:Aranıza yeni katılan bir kardeşiniz,dostunuz yada arkadaşınız olmaktan sonsuz mutluluk duyacağım.Gulumse
Bursa'nın Mudanya ilçesinden yazıyorum, her ne kadar yaşımız kemale ermekte isede gerek bilgisizlikten gerekse çevremde balık avını gerçekten bilen insanlar olsa bile paylaşımdan yoksun olmalarından dolayı her kıyıdan olta atışımda boş dönmekten soğuma noktasına gelmiştim derken sitenize uğradım ve gördümki gerçek bir paylaşım ve dostluk var,aranıza katılmak ve bu güzelliğe ortak olmak istedim.
Hepinize sevgi ve selamlarımı gönderiyorum, sağlık ve mutluluk dolu sevdiklerinizle uzun bir hayat sizlerin olsun.Affet

Merhaba; aramıza hoşgeldin. Bende bursadayım. Otomotivde çalışıyorum. genelde mudanya tarafını seçiyorum balık avı için. ama gemlik kursunlu tarafınıda ihmal etmıyoruz tabiki...
insallah birgün birlikte olta sallarız...
lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
Bul
Tanışmaktan mutluluk duyarım inşallah olta'da atarız haberleşelim yeter bu tüm dostlar için geçerlidir Smile Smile
Bul
Güzel bir tesadüf olmuş Ufuk , aramıza hoşgeldin Alkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tüm balıkçı abilerimize ablalaımıza en kalbi saygılar, selamlar :) balikciteknesi 1 299 04-10-2016, 11:01
Son Yorum: bucalıfikret
  Herkese selam uerol67 21 1,172 23-09-2016, 10:43
Son Yorum: uerol67
  İstanbul dan herkese Spialdo 13 1,871 15-10-2014, 17:35
Son Yorum: orhanekmekci
  Herkese Merhabalar, Hayırlı Bayramlar. JACKOBTR 11 1,632 18-10-2013, 02:10
Son Yorum: rusan
  Herkese merhaba usta amatör balıkçılar :) umutcertel 4 1,298 14-10-2013, 20:06
Son Yorum: tahsinmersin
  Ankara'dan Saygılar :) SerbayDönmez 14 2,397 23-09-2013, 10:10
Son Yorum: fish or die
  herkese merhaba mustafa54 7 1,560 17-09-2013, 12:03
Son Yorum: bucalıfikret
  herkese merhabalar akantek 12 1,712 15-09-2013, 13:54
Son Yorum: oguzcanagca
  herkese merhabalar criptex 16 2,481 03-09-2013, 21:16
Son Yorum: criptex
  Amatör arkadaşınızdan herkese merhabalar taylankskn 12 1,775 12-08-2013, 10:37
Son Yorum: fish or die

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi