Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selam dostlar
aramıza hoş geldin tolga.Alkis
Bul
tolga hoş geldin Alkis

iki gün balık alamdaım diye hemen tırsma Hadiordan her gün dene kıyıdan değişik yerlerden bak gör o zaman ..AlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:tolga hoş geldin Alkis

iki gün balık alamdaım diye hemen tırsma Hadiordan her gün dene kıyıdan değişik yerlerden bak gör o zaman ..AlkisAffet
öncelikle herkeze teşekkürler ..
Tırsmadan devam ettim dıragos sahildeydim dün 30 cm lik bi zargana yakaladım ama ne oldu ?? çektim balığı denizden tam elime alırken sen kaç kayaların arasına uğraş uğraş uzanamadım bi baktık koca bi kedi aldı ağzına bizim zarganayı girdi orda çatır çutur yedi Smile 2 dakka sonra bitane daha yakaladım oda 20 metre kala kıyıya kaçtı zokadan kurtuldu Sad açılmamış bir paket sigaramda zarganayı almaya kalkarken kayaların dibine gitti yane dün tam bahtsız bedevi olduk arkadaşlar yahu SmileSmile
Bul
Aramıza hoşgeldin Tolga Alkis iyi paylaşımlar Alkis
Bul
tolga aramıza hoşgeldin,istanbul organizasyonlarını genelde kartalda yapıyoruz siteyi takip edersen oradaki veya istanbulun herhangi yerindeki organizasyonuna katılman güzel olacaktır.rastgele.
Bul
Hoşgeldiniz..
Bul
crazy34 yazdı:öncelikle herkeze teşekkürler ..
Tırsmadan devam ettim dıragos sahildeydim dün 30 cm lik bi zargana yakaladım ama ne oldu ?? çektim balığı denizden tam elime alırken sen kaç kayaların arasına uğraş uğraş uzanamadım bi baktık koca bi kedi aldı ağzına bizim zarganayı girdi orda çatır çutur yedi Smile 2 dakka sonra bitane daha yakaladım oda 20 metre kala kıyıya kaçtı zokadan kurtuldu Sad açılmamış bir paket sigaramda zarganayı almaya kalkarken kayaların dibine gitti yane dün tam bahtsız bedevi olduk arkadaşlar yahu SmileSmile

Her şeyi açık yüreklilikle anlatman ne güzel Tolgacım.Hepimizin başına gelebilecek olaylar.Sıkma canını...Alkis
Bul
crazy34 yazdı:öncelikle herkeze teşekkürler ..

Sevgili Tolga...

Balıkçılık bu demek zaten..

Git sahile...At oltayı..Hemen yakala...Tekrar yakala...Bunun nesini anlatacaksın ki..

Ama kaçanlar..Kedinin yedikleri...Bundan 3-5 sene sonra bile konuşulacak..Hayatının güzel sayfalarından biri olacak..AlkisAlkis

İnan bana...Canımız balık yemek istese balıkçıda daha ucuza bol bol var...

Selamlar..Rastgelsin...
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Tolga...

Balıkçılık bu demek zaten..

Git sahile...At oltayı..Hemen yakala...Tekrar yakala...Bunun nesini anlatacaksın ki..

Ama kaçanlar..Kedinin yedikleri...Bundan 3-5 sene sonra bile konuşulacak..Hayatının güzel sayfalarından biri olacak..AlkisAlkis

İnan bana...Canımız balık yemek istese balıkçıda daha ucuza bol bol var...

Selamlar..Rastgelsin...

Değilmi ya Smile
Hanım zaten eve gelip birşey tutamadıkmı veryansın ediyo valla git diyo 1,5 liraya alabalık gelmiş carreforura alda yiyelim Smile ama balığı kendinin yakalaması parayla ölçülebilirmi dimi yani
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herkese selam uerol67 21 1,172 23-09-2016, 10:43
Son Yorum: uerol67
  selam ve yardım talebi... haseremarket 20 3,407 18-09-2015, 07:55
Son Yorum: maceratorr
  selam karareis 14 1,701 06-04-2015, 20:31
Son Yorum: karareis
  Dostlara Selam. HK-18 22 4,806 24-08-2014, 02:32
Son Yorum: HK-18
  Trakyadan selam getirdim :D deniz bayraktar 19 2,267 27-06-2014, 23:48