Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Araphüsonun şansına
Ellerine sağlık ORhan abi,
Bu tatlı sucular katliyamcı mı neSiyirdimnasıl oltaymış o Bobo gerçi Arap organizasyonda hazırlamıştı 18 numaramı neydiSiyirdimHappy
Afiyetle abicim , çok güzel av olmuş maşallah...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bereketli olsun kaptan güzel av olmuş.
Hangi takım,nasıl takım olursa olsun keramet Hüseyin'in elinin değmesinde.. Sana çapari bile hazırlasaydı yine mercan alırdın o takımla..Gulumse
Maşallah hiç bir organizasyonda boşu yok..Alkis
Bul
yusufburdur yazdı:orhan abi ben yusuf çotan beri aranızda yoktum iki ameliyat giçirdim avada çıkamadım yeni yeni ava çıkıyorum allalar beni bekliyor bu arada balıklar mükemmel performansın hiç düşmemiş devam babaAlkis

hemşom falan dedin güzelim balıkları tuttun sayın abim.bereketli olsun,afiyet şeker olsun şeker abim...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Ellerine sağlık ORhan abi,
Bu tatlı sucular katliyamcı mı neSiyirdimnasıl oltaymış o Bobo gerçi Arap organizasyonda hazırlamıştı 18 numaramı neydiSiyirdim
Afiyetle abicim , çok güzel av olmuş maşallah...AlkisSeerf
Maharet birazda kullandığı misinada ve üclü fırdöndüde Bahadır,derin suda dört balık aldığımda bile çok az gam yaptıAlkisTeşekkürler Bahadır

Lakerda yazdı:Bereketli olsun kaptan güzel av olmuş.
Hangi takım,nasıl takım olursa olsun keramet Hüseyin'in elinin değmesinde.. Sana çapari bile hazırlasaydı yine mercan alırdın o takımla..Gulumse
Maşallah hiç bir organizasyonda boşu yok..Alkis
Aynen katılıyorum kaptanımHappyteşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan baba maşallaın var iş takımdamı yoksa sendemi bence biraz sendede marifet var, arabın yaptığı takımlar katildir ama bu sefer kırmış mübarek..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
orhan abi 3 gün çıkmasan olur balığa Gulumse bereketli olsun hüso abinin takımlar şov yapmış Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Oy oyyy orhan abi süper iş çıkarmışsın AlkisSeerf afiyet şeker olsun.
Hüseyin abinin kerameti oralara kadar gitti demek Smile.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Maşallah deniz çok bereketli imiş.Aynı gün ben de balıkta idim. az kalsın eli boş dönecektimki son anda birkacç balık alabildim.Ama senin mercanların yanında lafı bile olmaz.Tebrikler,afiyet olsun.AlkisSeerf
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Orhan baba maşallaın var iş takımdamı yoksa sendemi bence biraz sendede marifet var, arabın yaptığı takımlar katildir ama bu sefer kırmış mübarek..AlkisAlkisAlkis
Uzun,arabın şansına dedim taşı bu kez tam tutturdumHappybenden önce gelip yakınlarımda avlanan arkadaşlar balık yok deyip başka avlaklara dağıldılar onlar nerden bilecekler arabın şansınıSiyirdimşaka bir yana misanın az gam yapması avı bereketlendirdiAlkis

fish or die yazdı:orhan abi 3 gün çıkmasan olur balığa Gulumse bereketli olsun hüso abinin takımlar şov yapmış Alkis
Teşekkür ederim MuratSeerf
Bornova - izmir
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Oy oyyy orhan abi süper iş çıkarmışsın AlkisSeerf afiyet şeker olsun.
Hüseyin abinin kerameti oralara kadar gitti demek Smile.
Teşekkür ederim SerkanSeerf

maliyeci51 yazdı:Maşallah deniz çok bereketli imiş.Aynı gün ben de balıkta idim. az kalsın eli boş dönecektimki son anda birkacç balık alabildim.Ama senin mercanların yanında lafı bile olmaz.Tebrikler,afiyet olsun.AlkisSeerf
Oldukca bereketliydi Ahmet,senin avlakları bugünlerde boş bırakma özellikle Kaynarpınarı önümüzdeki hafta havanın uygun zamanı beraber cıkalımSeerfteşekkür ederim,sanada bol şanslar.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr Salih Reis`in sansina Albatros-gr 33 4,805 30-12-2012, 23:17
Son Yorum: Albatros-gr
  Bahadır Sarıcanın Şansına orhanekmekci 49 7,124 13-02-2011, 01:30
Son Yorum: orhanekmekci
  Albatrosun(Faruk)şansına orhanekmekci 33 5,485 12-01-2011, 23:43
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi