Bababm kardeşim ile birlikte cuma dan sonra deniz motorunu takımları hazırladıksandal ile balık yakalamak için deniz kıyısına gittik baktık hava bozuk deniz dalgalı hemen kıyıdan deniz solucanı çıkardık 3 lü dip takımı kullandık kısmette 5 mırmır babamın tuttuğu 1 adet istavrit varmış deniz ana hava bozuk olamasına rahmet bizi gene boş göndermedi.
yem: deniz solucanı
takım:3 lü dip takımı 5-7 numara beyaz çapraz mustad iğne
kurşun: 50- 70 gram
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Tebrikler emeklerinize sağlık , dün gecede ben balıkçılar koop. oradan karides ve deniz kurduyla deneme yapmama rağmen eli boş döndüm ... Herşeye rağmen mırmır haberlerini almak çok güzel oldu . Yarın sabah adliyenin arkasında bir deneme daha yapayım olmazsa altıkuma doğru açılayım diyorum bakalım kısmet...
uzman42 yazdı:Tebrikler emeklerinize sağlık , dün gecede ben balıkçılar koop. oradan karides ve deniz kurduyla deneme yapmama rağmen eli boş döndüm ... Herşeye rağmen mırmır haberlerini almak çok güzel oldu . Yarın sabah adliyenin arkasında bir deneme daha yapayım olmazsa altıkuma doğru açılayım diyorum bakalım kısmet...
İsmail hocam teşekkür ederim bizim buralarda da yeni başlıyor sezonun ilk mırmır ları borukurdu bulursanız daha bereket li avlar yapabilirsiniz .
deniz biraz dalgalı olursa mırmır da pek yem seçmiyor.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=