Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tatilimden kısa bir slayt.
Alanyadan selamlar tekrar mekana döndük.Marmaris hisar önü Evcan Kampta su gibi gecen 3 ayın sonunda yine birlikteyiz.Tatil günlerimden bir kac kareyi sizlerle paylaşıyorum iyi seğirler.

http://www.dailymotion.com/video/xeqjrn_...are_travel
[dm]xeqjrn[/dm]
Rauf abi Allah içinize sindirsin. Çok güzel bir tatil olmuş. Karavancılık ayrı bir güzellik.
Bu arada "Pençe" her türlü belgesiyle dört dörtlükAlkis Sanırım diğer botçular size garip garip bakmıştır Big Grin Çok da güzel avlar yapılmış, tebrikler. AfiyetleAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Rauf abi Allah içinize sindirsin. Çok güzel bir tatil olmuş. Karavancılık ayrı bir güzellik.
Bu arada "Pençe" her türlü belgesiyle dört dörtlükAlkis Sanırım diğer botçular size garip garip bakmıştır Big Grin Çok da güzel avlar yapılmış, tebrikler. AfiyetleAlkisSeerf
Bahadır belge konusunda şöyle bir kac şey paylaşayım.Biz kitapta ne yazıyorsa yerine getirdikte.Bir gün arkadaşıma uygun tekne bulduk tekne Datcada idi bize 60 km bastık gittik.Kamppın esintisinin aksine datca cehennem yanıyorHadiordanLiman başkanlığında muameler olurken datca limanının gezmek fırsatı buldum oruclu oruclu dolaşırken dikkatimi şişme botlara verdim onlarca bot orada burada başlı idi ceşitli büyüklükte ceşitli tipte botlar hic birinde ne liman kütüğü nr nede ismi sahil güvenliğin fiber 15 metrelik botu orada baş uclarında duruyor.ayrıca kaldığımız hisarönü körfezindede cubucak tada toplamda 15-20 şişme botun hic birinde liman kütüğü nr hak getire bir ben numunelikHappybu konuyu ne zaman dile getirsem bıyık altı gülümsemeler eksik olmadı acaba biz başka yerdemi yaşıyoruz diyede aklımdan gecmei değil selamlar.
çok güzel bir tatil ve çok güzel av yapmışınız sizin adınıza çok sevindim...tatili doyasıya yaşamışsınız tebrikler...AlkisAlkisAlkis
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
guzel avlar ile,guzel dostlarin arasinda gecen cok-cok guzel bir tatil olmus Rauf abi..Alkis
paylasim icin tesekkurlerAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
seni özlemişiz rauf abi hoşgeldin,
tatilinin neşeli geçtiği her kareden belli buna sevindim..
şu evrak konusuna gelince bu seneye kadar marmara ereğlide kimsede evrak yoktu geçen seneden uyardılar seneye kontroller olacak tüm memlekette dendi ve gerçektende bu sene sahil güvenlik baya can yaktı..
biz doğru olanı yapalım kim ne yaparsa yapsın boşverelim Gulumse
karavancılık inşallah emeklilik hayalim ve sende hayalimdeki emeklisin,inşallah senin gibi olabilirim maşallahın var GulumseAlkis
Bul
Sevgili Rauf Usta..

Kendini oldukça özlettin..Güzel bir tatil geçirmiş olmana çok sevindim..Bizim artık çok kısa bir ömrümüz kaldığı için ,geri kalan 50-60 seneyi en iyi şekilde geçirmeye çalışmalıyız.SiyirdimGördüğüm kadarı ile sen de bunu en iyi yapanlardansın..

Balıkçılıktaki ustalığının dışında seni bu özelliğinden dolayı ayrıca tebrik ederim..Alkis

Selamlar..
Bul
Bu güzel paylaşımlara sonsuz teşekkürler üstadım rasgele.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Keyifli tatil geçirmişsin üstadAlkisAllah içine sindirsin.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
kaptanım ALLAH içine sindirsin seyrederken bende ordaydım sanki teşkkürler .Alkis
arada bi numunelik olması lazım dimi Siyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Polyesterde RAPALA yapımı.(Slayt) rauf 26 7,499 28-02-2009, 17:24
Son Yorum: cesuryürek77
  Eski İZMİRDEN Kareler(video Slayt) rauf 19 3,699 26-12-2008, 01:12
Son Yorum: levent2735
  Gecmişten resimler(Video slayt) rauf 18 3,715 25-12-2008, 15:09