04-09-2010, 00:57
Bu günlerde DR GÜNER onbeş günlük izninde anne babasını görmek için Yunanistana gelmişti ,Cuma 3/9/2010 arkadaşım Güner ile telefonlaşıp kalamar avına gitmeye karar verdik , saat 18,00 gibi Güneri alıp İmaret limanının yolunu tuttuk , evet denize vardığımızda deniz harika idi hafif günbatı rüzgarı esiyordu tastamam balıkçılığa elverişliydi ,hemen sandala binip sirti yaparak kalamar merasına çekildik , kalamar meramız sahilden diklemesine tam 3,5 mil , iki sirti saldık biri sahte balıcık 8cm lik diğeri No 2 nikel kaşık , meramıza yaklaşırken ilk eşek istavritini ben tuttum hemen arkasından Günerde bir tane eşek istavriti tuttu ,eh ondan sonra arkası geldi ama kalamar meramıza varmıştık ve tam da gün batımı başlıyordu , hemen sirtilerimizi toplayıp motoru istop edip kalamar sahtelerini denizlen buluşturduk , bizim burasının iftar saatine ( 19,55 ) kadar birşey tutamadık , tam yanımıza aldığımız tostları yerken
ilk kalamarı sandala ben aldım
hemen arkasından Günerde bir kalamar tuttu , daha bir saat kadar kalamar merasında avlandıktan sonra limanın yolunu tuttuk , artık kalamar vurmuyordu
Çok güzel keyifli bir balıkçılık yaptık , herkeze bundan daha güzel balıkçılıklar dilerim

Çok güzel keyifli bir balıkçılık yaptık , herkeze bundan daha güzel balıkçılıklar dilerim