Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DR Güner ile balıkçılığımız
Bu günlerde DR GÜNER onbeş günlük izninde anne babasını görmek için Yunanistana gelmişti ,Cuma 3/9/2010 arkadaşım Güner ile telefonlaşıp kalamar avına gitmeye karar verdik , saat 18,00 gibi Güneri alıp İmaret limanının yolunu tuttuk , evet denize vardığımızda deniz harika idi hafif günbatı rüzgarı esiyordu tastamam balıkçılığa elverişliydi ,hemen sandala binip sirti yaparak kalamar merasına çekildik , kalamar meramız sahilden diklemesine tam 3,5 mil , iki sirti saldık biri sahte balıcık 8cm lik diğeri No 2 nikel kaşık , meramıza yaklaşırken ilk eşek istavritini ben tuttum hemen arkasından Günerde bir tane eşek istavriti tuttu ,eh ondan sonra arkası geldi ama kalamar meramıza varmıştık ve tam da gün batımı başlıyordu , hemen sirtilerimizi toplayıp motoru istop edip kalamar sahtelerini denizlen buluşturduk , bizim burasının iftar saatine ( 19,55 ) kadar birşey tutamadık , tam yanımıza aldığımız tostları yerken 89 ilk kalamarı sandala ben aldım 71 hemen arkasından Günerde bir kalamar tuttu , daha bir saat kadar kalamar merasında avlandıktan sonra limanın yolunu tuttuk , artık kalamar vurmuyordu
Çok güzel keyifli bir balıkçılık yaptık , herkeze bundan daha güzel balıkçılıklar dilerim 76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Adaşım..

Çok güzel bir buluşma olmuş..Yiyecekleri de çıkartmışsınız.Daha ne istenir ki...

Bereketli olsun..Doktora selamlar..
Bul
aygroup yazdı:Adaşım..

Çok güzel bir buluşma olmuş..Yiyecekleri de çıkartmışsınız.Daha ne istenir ki...

Bereketli olsun..Doktora selamlar..
Teşekkürler adaşım , selamını iletecem , rastgele 76
Bul
güzel insanlar bereketli sayılabilecek bir av allah oruçlarınızı kabul eetsin.muhabbetinizi ve avlarınızzı daha bol etsin tebrikler abilerimAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Bereketli ve afiyetler olsun Ahmetcim.Sohpet daha güzel olmuştur mutlaka.Günerciğime çok selam.Elinize sağlık.Alkis
Bul
bereketli olsun yinede boş dönmemişsiniz,
bu sene teknede oruç açmak nasip olmadı geçen sene birkaç kez teknede oruç açabilmiştim çokda güzel olmuştu.
afiyet olsun ahmet abi güner beye selamlar.rastgele.
Bul
Bereketli olsun ahmet abi misafir kısmetinle gelirmiş güner beyin ve sizlerin kısmeti iyi olmuş afiyet olsun.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Bereketli olsun Alkis güzel buluşma ve muhabbet için tebrik ederim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Güzel av olmuş bereketli ve afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul
Arkadas tebrik ederim..guzel bir balikcilik olmus..Alkisafiyet olsun
Guner`de kalamarlar ile tanismaktan duydugu memnuniyetini ifade etti bana bu gun.76.
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Guner arkadasim sansliymis Albatros-gr 27 3,891 07-11-2010, 20:16
Son Yorum: doktor

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi