Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tanışma makinist yeni üye
merhaba bende yeniyim.Daha önce böbrek taşı rahatsızlığı nedeniyle forumdan yararlanmıştım çok da iyi oldu.Ama şimdi balıkçı arkadaşlarla sohbet için buradayım herkese saygılar.Bu arada önerilere ihtiyacım var yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.Arkadaşlar kocaeli körfezinde doğup büyüdüm depremden sonra 10yıldır marmarisde yaşıyorum.17 AĞUSTOSUN yıldönümünde bunları yazmam ayrıca enterasan.Şu anda 50 yaşındayım balık ve deniz sevgisi babadan yadigar çok küçük yaşda babamı kaybettim 4 yaşındaydım ama teknede birlikte çektirdiğimiz resimler ruhuma işledi herkes babamın körfezde tutuğu kalkanları ve torikleri anlatırdı sonraki yıllarda bu sevgi ile temiz bir denizin tadını alma , palamut ve lüferleri uskumruları tutma şansını bizde yaşadık.daha sonra izmarit ve istavrit ve zehirlenen deniz.depremden sonra ailece göçelim dedik moralimiz bozuk.ama illede deniz kenarı olacak,illede balık olacak.o günün şartlarında duyduğumuz bilebildiğimiz kadarıyla izmit-antalya arası bir tur yaptık foça mordoğan balık yönünden zengin dediler oraya kadar gidip sorduk hiçde böyle değil yanıtını aldım uzatmayalım çocukların okul durumu vs marmarise yerleştik burası güzel birçok şeyden memnunum çocuklarım büyüdü ama artık sıkılıyorum nedenmi balık yooook tekne dert şimdi yardım istiyorum bütün dostlardan küçük şirin bir kasabam olsun denizi temiz balığı bol insanları aydınlık olsun tekrar herkese sevgi ve saygılar.önerilerinizibekliyorum
Bul
nihat abi aramıza hoşgeldin,
marmarisi bilrim tatil yapmışlıgımda var ve orada çok balık tutuldugunu bilirim,
inşallah sende bol balıklar tutar bizlerle resimlerini ve raporlarını paylaşırsın.
rastgele Alkis
Bul
adaş teşekkürler ama burada balık yönünden hemen hiç şansım yok yahu ençok çıkan balık lapa diye bir şey istavritin marmarada olduğu gibi en çok çıkan balık bizim damak tadımızlada alakası yok çok uzaklarda derinsularda bakmak lazım ben buraya geldiğimde teknelere yanaştım tayfalık yapayım bazı hafta sonları dedim ne hafta sonudediler biz gittiğimizde15 günden önce gelmiyoruz cevabını aldım zor burda balık işi.
Bul
burada balık isimleride ilginç bir gün birbalık tuttuk mercan desen mercan değil izmarit yada ispariyide andırır gibi nedir adı dedik ÖYLESİNE dediler bu balığın adıymış öylesineHappy
Bul
Hoşgeldiniz Nihat Bey..

İdealleriniz ve beklentileriniz harika şeyler..Hemen hemen herkes ister bunları..Siz öyle bir yere yerleşerek işin zor tarafını halletmişsiniz..Bundan ötesi sağlam temelli dostluklar kurabileceğiniz arkadaşları ,doğru tespit ederek kalıcı ilişkiler tesis etmek..O zaman yaşantınızı çok güzel hale getirebilirsiniz..

Forumda iyi vakit geçirmenizi dilerim..

Sevgiler..
Bul
Nihat abi öncelikle hoşgeldiniz,Seerf
Beklentileriniz çok güzel inşallah gerçekleşir ve aradığınız yeri bulursunuz..Affet
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
teşekkür ederim ahmet bey çok haklısınız.Gulumse
Bul
teşekkürler ustadenizci eskişehire selamlar
Bul
Nihat abi hoşgeldin, hatırlatmış olmasan bugün o berbat günün yıldönümü olduğunu unutacaktım.tekrardan hepimize geçmiş olsun,Affethayallerin aynen benimde hayallerimdir abi, yer konusuna gelincede pek fazla ufkum olmadığından şu anda gönlümde yatan yer Erdek Turanköy..sitemiz içinde burasıyla alakalı resim ve videoları görebilirsin..tekrardan hoşgeldin abi..Alkis
Bul
fikret abi marmariste av yapmıyormuydu yanlışmı hatırlıyorum??
eğer öyleyse fikret abiden tüm balık haberleri gelecektir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tanişma.. cicinho 23 1,412 28-09-2016, 14:48
Son Yorum: Lakerda
  yeni üye okan6parmak 14 2,316 25-02-2015, 19:49
Son Yorum: mudanya
  İzmir Yeni Foça' dan selamlar armağan poyraz 15 2,655 26-09-2014, 11:12
Son Yorum: orhanekmekci
  yeni üyeden selamlar :) classone 15 3,013 18-06-2013, 22:09
Son Yorum: Albatros-gr
  yeni üye Bigracer Bigracer 36 2,925 30-03-2013, 01:00
Son Yorum: Bigracer
  yeni gelen arkadaslar ve eski abiler ve kardesler geri döndüm SpinAvcısı 22 3,140 11-02-2013, 16:47
Son Yorum: SpinAvcısı
  yeni üye oldum amatör balıkçı 22 3,459 13-11-2012, 17:37
Son Yorum: bucalı Murat
  sessizkuşçu yeni üye sessizkuşçu 22 2,782 11-10-2012, 12:34
Son Yorum: orhanekmekci
  Merhaba(tanışma) monawar 20 3,382 09-07-2012, 09:51
Son Yorum: ANTALYALI07
  naikon35 yeni üye naikon35 17 2,061 13-06-2012, 14:04
Son Yorum: naikon35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi