Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iyi, Kotu ve Cirkin
OLTA=IYI
PARAGAT=KOTU
SIRTI=CIRKIN

7/8/2010 cumartesi
Saat 18:30...Paragatimi atmak icin limandayim.Daha paragat atma saatine ,zaman oldugu icin sirti yaptim.Fakat tek bir vurus almadimSnifsinf.
Saat 20:00...Yanima olta icin de mamun almistim.Teknemi mercan merasina demirledim.ilk atilan oltalarda ufak baliklar vuruyorduHadiordan,aynen denize iade.Yarim saat sonra ilk mercan geldi,ve arkasi geldiAlkis.
Saat 21:30...Bu kadar mercan yeterli dedim,ve merama paragatimi attim.

8/8/2010 Pazar
Saat 06:30...Paragatimi toplamaya basladim.Durum pek ic acici degilSnifsinf.Balik seyrekti.Olsun bu haftalik ta kismetimiz bu kadarmis,bereket versin.
Saat 07:30..Paragati toplamayi ve teknemde ufak bir temizlik yapmayi bitirince,sirtileri su ile bulusturdum.Sirtiye sinagrit merasindan basladim,devaminda lufer ve palamut aradim....aradim da bulamadimSiyirdim.Ilk defa Almanya`dan aldigim sahteyi denedim,1 iskarmoz cikardi.
Saat 09:00...Hakan ile bulustuk.Bir kahve molasi ve durum degerlendirmesi yaptik.Hakan`lar diger meraya paragat atmis,daha iyi balik almislardi.
Saat 09:30... Sirtide2 iskarmozdan baska balik alamamistim.Artik yeterli dedim ve rotami limana cevirdim74.
Bundan iyi avlar sizlerin olsun.76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Tebrikler FarukAlkisüç ayrı avlanmanın keyfini yaşamışsın,gelen balıklarda hem ızgaralık hemde mangallık maşallah.Hakanında çeşiti bol bereketli avı olmuş.İkinizede afiyetler olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
yinede güzel av daha ne olsun abicim..kalmara varda bize yokmu?SiyirdimAlkisıskarmoz enseden havamı çıkatıyor banamı öyle geldiHi
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ustam61 yazdı:AlkisAlkisTebrikler Faruk kardeş.yiyintiyi çıkartmışsın gene.bundan sonraki avlarında bundan az olmasın,bereketli olsun,yediklerin ,yiyeceklerin de afiyet olsun.
tesekkurler Hayrettin..
sizlerede rastgele
orhanekmekci yazdı:Tebrikler FarukAlkisüç ayrı avlanmanın keyfini yaşamışsın,gelen balıklarda hem ızgaralık hemde mangallık maşallah.Hakanında çeşiti bol bereketli avı olmuş.İkinizede afiyetler olsunSeerf
tesekkurler Orhan abi..evet Hakan`da daha guzel balik vardi..paragat avi olarak
sizlerede rastgele
araphüso26 yazdı:yinede güzel av daha ne olsun abicim..kalmara varda bize yokmu?SiyirdimAlkisıskarmoz enseden havamı çıkatıyor banamı öyle geldiHi
tesekkurler Huseyin
sen yazdiginda dikkat ettim..evet yaw,galiba hava kabarcigi onlar....Siyirdim
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Tebrikler Faruk abi güzel av olmuş. Afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Tebrikler Faruk abi güzel av olmuş. Afiyet olsun
tesekkurler Rusan...
sizlerede rastgele
Bul
Faruk reis bundan iyisi can sağlığı
bu güzel avlarını sinarit ile süslemeni dilerim
afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
eşref sürek yazdı:Faruk reis bundan iyisi can sağlığı
bu güzel avlarını sinarit ile süslemeni dilerim
afiyet olsun rastgele
tesekkurler Esref..
evet cok haklisin.sinagritin yeri bir baska..
gectigimiz sezon,palazda olsa bir seyler cikiyordu,bu sezon onlarda azaldi
sizlerede rastgele
Bul
faruk sende hakan da güzel balıkçılık yapmışsınız tebrikler Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:faruk sende hakan da güzel balıkçılık yapmışsınız tebrikler Alkis
tesekkurler Erden..
sizlerede rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kötü bir anı YaKaMoZ 20 2,552 25-03-2014, 13:37
Son Yorum: YaKaMoZ
  Uzaktan izlemek çok kötü imiş... MaVrUşGiL 12 2,501 07-11-2007, 21:17
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi