23-07-2010, 18:18
Tropheus yazdı:harikasın abi eline saglık yer muhteşem.çok keyifli oluyor inşallah birgün sende denersin
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
İSTAVRİTCİ
İSTAVRİTCİ
uzun bir aradan sonra sazan avı
|
23-07-2010, 18:18
Tropheus yazdı:harikasın abi eline saglık yer muhteşem.çok keyifli oluyor inşallah birgün sende denersin
İSTAVRİTCİ
23-07-2010, 18:22
Lakerda yazdı:Bereketli olsun sayın balıkçım özlettin kendini, ''fazla sazan alamadık'' demişsin daha ne olsunsayın balıkçım gerçekten değişik bir bölge.ama havası çok harika yorulduğunu anlamıyorsun köprü çok ilginç geçiyorsun aynı yerden geri çıkma şansın yok tam 1.5 km dolaşıyorsun balığın tarifini araptan bekliyorum
İSTAVRİTCİ
23-07-2010, 18:24
LeVrEkCi yazdı:istanbul boğazında manzaraya karşı balık tutuyordun gittin şimdi o güzel havada kimsenin görmediği yerlerde o güzelim manzarada av yapıyorsun sen işini biliyorsun sayın balıkçı abimnihatcığım gerçekten öyle belirli yaştan sonra o temiz havaya ihtiyaç duyuyorsun çok rahatlatıyor
İSTAVRİTCİ
23-07-2010, 18:35
ustam61 yazdı:tebrikler mehmetali bey.sazanların görünümü güzel.baraj dahada güzel.aha o köprü var ya o hepsinden güzel.Bu balıkcılık ayrı bir hastalık.10 km yolu geri dönmemek için bende ağaçtan yapılmış bir köprüden geçmiştim.geçtiğim yerdeki tahtaları arkadan öne alarak tam bir safari yaşamıştım.ordan geçerken ne kadar heyecanlandığımı anlatamam ama ben ordan daha çok geçerim ALLAH izin verirse
İSTAVRİTCİ
23-07-2010, 18:37
thunderbolt yazdı:Mehmet Ali Abim aynalı pullu sazanlar süper Çok güzel iş çıkartmışsınız . Oraların havası güzel ama zemin biraz kötü gibi Bol balıklı avlarınızın devamını dilerim , afiyet olsunnedim zemin çok kaygan yürürken çok dikkat etmek gerekiyor
İSTAVRİTCİ
23-07-2010, 18:40
Uzun_ahmet yazdı:Mehmetali abi sende anladın denizden bişey çıkmayacağını tatlısuya yöneldin, ama değmezmi be abi balığı tasmalayıp kıyıya alması nekadar şahane oluyor değilmi..olmazmı bir elinle kamışı sarıyorsun arkadaşın elinde gedal balığa kilitlenmiş anınında kepçeyi takıyor harika bir zevek anlatamam. arada bir balık oltayı kırıp kaçtımı tama ordan başka bir yere gitme şansın yok
İSTAVRİTCİ
23-07-2010, 18:41
rusan yazdı:Tebrikler Mehmet Ali abi balıklar çok güzel. Afiyet olsuninşallah bir gün bakmışım rusanın elinde baba bir sazan poz veriyor olmazmı
İSTAVRİTCİ
23-07-2010, 18:46
ufuktan26 yazdı:Mehmet Ali abi baraj gölü oldukça verimli gibi.Tebrikler Sazanların maşallahı var.Afiyet olsungölde çeşit çok bol değişik ırmak balıklarıda çok var
İSTAVRİTCİ
23-07-2010, 18:48
yaww anlatma mehmet ali abi yapacaz bir organizasyon çadırları kuracaz oralara bak karışmam sonra
23-07-2010, 18:49
LeVrEkCi yazdı:yaww anlatma mehmet ali abi yapacaz bir organizasyon çadırları kuracaz oralara bak karışmam sonrane zaman istersen gel ben hazırım
İSTAVRİTCİ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|