Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
uzun bir aradan sonra sazan avı
arkadaşlar herkese merhaba .diyeceksinizki denizin kenarındasın neden kilo metrelerce gidip sazan avlıyorsun. Çok hakılısınız ama o yükseklikte ne nem var nede rutubet mis gibi havası var bir alıştınmı duramassın.Arkadaşım mustafa usta ile pazartesi gece 0.2 de yola çıktık sabah saat4,30 avlanacağımız harşit çayı üzerinde bulunan kürtün barajına geldik takım olarak yaylı sazan takımı yem, havuz balıklarına verilen balık yeminden hamur yapıp yaya sardık iğlerede mısır taktık fazla sazan alamadık ama aldığımız sazanla 5,5 ile 6 kilo arasında idi yaklaşık10 tane sazanı alamadık 40 numara takımı kırdı orda birde halattan yapılmış bir köprü var sırat köprüsü gibi bir önceki gittiğimde üzerinde münübüs geçmişti ben cesaret edememiştim bu sefer cesaretim geldi geçtim ama bana sor çok heyacanlıydı .o barajın sazanı çok lezzetli hiç koku arama. birtanesinin içini temizledim dolmasını yapacam arap buraya sazan dolmasının tarifini verirse tabiHappy

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
fotoların devamı

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
harikasın abi eline saglık yer muhteşem.AlkisAlkisAlkisAlkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Bereketli olsun sayın balıkçım özlettin kendini, ''fazla sazan alamadık'' demişsin daha ne olsun [Resim: icon7.gif]
Köprü gerçekten acaip,ben araba ile geçmeye ceraset edemezdim doğrusu..
Av bölgeniz de bana biraz tehlikeli gibi geldi sanki o molozlar aşağıya yuvarlanacakmış gibi duruyor aman allah korusun..
Sazan dolmasını ben de merak ettim bakalım araptan ne cevap gelecek..[Resim: icon7.gif]
Bul
istanbul boğazında manzaraya karşı balık tutuyordun gittin şimdi o güzel havada kimsenin görmediği yerlerde o güzelim manzarada av yapıyorsun sen işini biliyorsun sayın balıkçı abim GulumseAlkisSeerf
Bul
Mehmet Ali Abim aynalı pullu sazanlar süper AlkisÇok güzel iş çıkartmışsınız . Oraların havası güzel ama zemin biraz kötü gibi Hi Bol balıklı avlarınızın devamını dilerim , afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Mehmetali abi sende anladın denizden bişey çıkmayacağını Siyirdim tatlısuya yöneldin, ama değmezmi be abi balığı tasmalayıp kıyıya alması nekadar şahane oluyor değilmi..

Paylaşım için teşekkürler abi bereketli olsun..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Tebrikler Mehmet Ali abi balıklar çok güzel. Afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul
Mehmet Ali abi baraj gölü oldukça verimli gibi.TebriklerAlkis Sazanların maşallahı var.Afiyet olsunSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Sevgili Mehmet Ali...

Tebrik ederim..Balıklar da mera da çok güzel...Bereketli olsun..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  uzun aradan sonra paylaşıma devam (LEVREK) SpinAvcısı 17 2,496 16-11-2015, 19:33
Son Yorum: orhanekmekci
  uzun bi aradan sonra çinekoplarla buluşma robinson987 11 2,424 08-01-2015, 11:13
Son Yorum: serdal76
  Albatros-gr cok uzun zaman oldu... Albatros-gr 14 2,621 28-12-2013, 20:57
Son Yorum: Albatros-gr
  biga sazan avı. bahriyeli 15 3,375 10-09-2013, 09:31
Son Yorum: ANTALYALI07
  Albatros-gr son paragattan 36 saat sonra Albatros-gr 28 3,505 06-09-2013, 00:33
Son Yorum: Albatros-gr
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,340 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Ömerli Barajı sazan avı muhammed tr 22 7,572 06-09-2012, 16:53
Son Yorum: YaKaMoZ
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,771 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 5,875 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  sazan avı. bahriyeli 25 3,331 13-08-2012, 21:26
Son Yorum: Dr.Güner

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi