Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Son Çırpınışlar
çırpınan balık resmi çekmeye hayatımda hiç gerek duymadım ahmet abi neden ve nasıl aklına geldi merak ettim dogrusu Gulumse.
Bul
Bari videosunu çeyseydiniz. Tutulma çekilme çırpınma bölümlerinden oluşan. Çırpınan balık resmi entrersan.Siyirdim
Bul
banada ilginç geldi. enterasan fotolar abi. fakat içimde cız etmedi değil.harika foto bence biraz daha net olsaymış bir başka olacakmış teşekkürlerGulumseWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
paylasim icin tesekkurler..Ahmet abiSeerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
levend yazdı:Estağfurullah vahşilik yakıtırması yapmadım size.Can çekişen bir avım yüzünden kara bavını bıraktım çünki balık farklı geldi bana en azından kanlar içinde kalmıyor.Sudan çıkardıktan sonrada mümkün olduğunca gözgöze gelmem size saygılıyım lakin beni aşan görüntüler.Rasgele sağlıcakla Gulumse

Levent Bey...

Siz bana bir şey yakıştırmadınız..Ben kendimi tarif ettim..Lütfen rahat olun..

Sevgiler...
Bul
Lakerda yazdı:İnsanın hem avlanması hemde aynı anda avını resimlemesi ancak bu kadar olur,daha iyisi için bir partner,kaliteli bir kamera veya video kamera gerekir sanırım.Paylaşım için teşekkürler Ahmet bey..

İlginize teşekkürler...Partner işi çok zor...Benim ritmime ayak uydurabilecek kadar delisine daha rastlayamadım...Happy

Sevgiler..
Bul
meteor yazdı:daha iyisi için slow motion kamera lazım Ahmet abi, balık canhıraş şekilde çırpınırken ancak bu kadar olur. paylaşım için teşekkürler.

Uzun_ahmet yazdı:Görüntüler her nekadar flu çıksada güzel çekim almışsınız dediğiniz gibi cep telefonunda bu kadar olur..
Yinede paylaşım için teşekkürler..AlkisAlkis

araphüso26 yazdı:banada ilginç geldi. enterasan fotolar abi. fakat içimde cız etmedi değil.harika foto bence biraz daha net olsaymış bir başka olacakmış teşekkürlerGulumseWink

Albatros-gr yazdı:paylasim icin tesekkurler..Ahmet abiSeerf
rastgele

Teşekkürler Arkadaşlar...

Selamlar..
Bul
LeVrEkCi yazdı:çırpınan balık resmi çekmeye hayatımda hiç gerek duymadım ahmet abi neden ve nasıl aklına geldi merak ettim dogrusu Gulumse.

Sevgili Nihat...

Benim yapım bu...Kimbilir ...Belki biraz aç gözlülük veya tatminsizlik de denebilir...

Hayatın her aşamasında, her şeye, alışılmışın dışında ve çok farklı gözlerle bakmayı seviyorum..Tabii hiç kimsenin göremediklerini görmek te işin mükafatı..

Sevgiler...
Bul
nihatkr yazdı:Bari videosunu çeyseydiniz. Tutulma çekilme çırpınma bölümlerinden oluşan. Çırpınan balık resmi entrersan.Siyirdim

Nihat bey...

Videoları da var ama daha hiç göndermedim..Önce edit yapmak gerek..Lüzumsuz çok görüntü var..Çok vakit gerekiyor..

Kısmetse boş kalabilirsem deneyeceğim..

Sevgiler...
Bul
aygroup yazdı:İlginize teşekkürler...Partner işi çok zor...Benim ritmime ayak uydurabilecek kadar delisine daha rastlayamadım...Happy

Sevgiler..
Hele birde işin ucunda uçurumlardan falan yuvarlanmak olunca..Happy

(alabalık avında raporladığın yuvarlanma olayını okudum,geçmiş olsun..[Resim: icon7.gif])
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi