Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Palamuta niyet köpekbalığına kısmet
     Serkan ile çıktığımız palamut avında zokama takılan iri balığı çekerken torik çekiyorum diye ne de çok sevinmiştim. Fakat sonuç tam manasıyla bir şoktu. Karşıma çıka çıka bir camgöz çıkmıştı. Ama işin güzel yanı arkadaşlarla muhabbet ederken herkes önceden tuttuğu balık çeşitlerinden ve büyüklüklerinden bahsederken ben onlara "onu bunu bırakın siz hiç köpekbalığı yakaladınız mı?" diye  sorunca hepsi susup kalıyor.Her amatörün bu zevki yaşamasını dilerim.
Bul
bune be arkadaşım bu nekısmet gürhan görsün karagöz avcısı bu sitede köpekbalığı avcısı varmış haberimiz yokmuş soralım bakalım doktor köpekbalığı avlamış mı.
Bul
kopek baligi,guzel,ama daha yavru zannedersem,ama guzle av olmus
Bul
Bu fotoğrafa fotoshopla bir işçilik yapacaksın aslında. Tam arkada ağzını açmış koca bir jaws yakışırdı valla. Ne bileyim resmi görünce oyle hayal ettim bir an. Hehehe.....
Bul
tebrik ederim üstadım fakat bence siz zokalı takıma fazla dibe yatırmışsınız galiba ama guzel balık gerçekten havalı duruyor

sevgiler
bu da balık değil mi sonuçta, fena balığa da benzemiyor
Bul
tebrikler köpeğide yakalamışsınız,ama yemenizi tavsiye etmem.....bir keresinde benim oltayada atladı,yaklaşık 80 cm lik bir camgöz,iğneyi yuttuğu için tekrar salmak nasip olmadı,bende bir tadına bakayım dedim,ama balığın pişince çok acayip bir kokusu vardı,1 haftada evden çıkmadı kokusu,etinide yiyemedik,bahçedeki kediler bayram etti Smile
Bul
Evet deniz bu kardeşim kısmetten öteye birşey vermez. En azından heyecan verdi öyle değilmi
Bul
köpekbalıkları çoğalmaya başladı buralardada,bunların büyüğüde vardır şimdi.denize girmeye korkar olduk.geçen kıyıda kefalleri hoplatıyordu.çok yavaş geziyor,kaşık yanından geçerken bile hiç tırsmıyor.2 metre yanındayım o hala av peşinde.
Bul
Çanakkalede Lüfer zamanı çok yakalardık camgöz köpek balığını artık bıkardık yinemi derdik takıma zarar verişi makinanın balığı çekmeyişi ama hepsi bir başka keyif verirdi.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Pazar Sabah Suyu Lüfer'e Niyet İstavrite kısmet 23-02-2014 Vurkacoglu 31 3,712 03-04-2014, 22:41
Son Yorum: fish or die
  lüfere niyet,kısmet 5.600 levrek ozoca51 36 6,125 20-11-2008, 20:11
Son Yorum: fotokopici
  Neye Niyet Neye Kısmet suray 10 2,629 10-10-2006, 22:13
Son Yorum: kartallı
  bu günkü kısmet doktor 2 1,635 15-07-2006, 20:09
Son Yorum: AFALA

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi