Bu sene yaptığım Alabalık avlarında ,bu güne kadar hiç denemediğim bir şeyi denemeye karar verdim..Alabalık , oltada yeni tutulmuş halde iken ,henüz çırpınırken ,resimlemek nasıl olur diye denemeye çalıştım..Oldukça fazla sayıda kare çekmeme rağmen iki tane görüntü benim için istediğim özelliklerde çıkmıştı..
İnsanın hem avlanması hemde aynı anda avını resimlemesi ancak bu kadar olur,daha iyisi için bir partner,kaliteli bir kamera veya video kamera gerekir sanırım.Paylaşım için teşekkürler Ahmet bey..
levend yazdı:son çırpınışları ben beğenmedim.Bu görüntüler beni avdan soğutuyor.Buna benzer bir durumdan sonra kara avcılığına son vermiştim.
Levent Bey...
Tabii ki herkesin görüşlerine saygı duyarız..Kimi insan duygusaldır..Hiç unutmam bir kere yanımızdaki bir çocuk ,oltaya takılan kurbağa için hüngür hüngür ağlamıştı..
Ben hayatımın çoğunu doğal ortamda geçirdiğim için bu yönüm fazla gelişemedi..Vahşi bir karakter yapılandı bende...
Tabii ki herkesin görüşlerine saygı duyarız..Kimi insan duygusaldır..Hiç unutmam bir kere yanımızdaki bir çocuk ,oltaya takılan kurbağa için hüngür hüngür ağlamıştı..
Ben hayatımın çoğunu doğal ortamda geçirdiğim için bu yönüm fazla gelişemedi..Vahşi bir karakter yapılandı bende...
İlginize teşekkürler..Selamlar...
Estağfurullah vahşilik yakıtırması yapmadım size.Can çekişen bir avım yüzünden kara bavını bıraktım çünki balık farklı geldi bana en azından kanlar içinde kalmıyor.Sudan çıkardıktan sonrada mümkün olduğunca gözgöze gelmem size saygılıyım lakin beni aşan görüntüler.Rasgele sağlıcakla