Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Son Çırpınışlar
Değerli Arkadaşlar...

Bu sene yaptığım Alabalık avlarında ,bu güne kadar hiç denemediğim bir şeyi denemeye karar verdim..Alabalık , oltada yeni tutulmuş halde iken ,henüz çırpınırken ,resimlemek nasıl olur diye denemeye çalıştım..Oldukça fazla sayıda kare çekmeme rağmen iki tane görüntü benim için istediğim özelliklerde çıkmıştı..

Acemi fotoğrafçı bu kadar yapabildi..

Sevgiler...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
İnsanın hem avlanması hemde aynı anda avını resimlemesi ancak bu kadar olur,daha iyisi için bir partner,kaliteli bir kamera veya video kamera gerekir sanırım.Paylaşım için teşekkürler Ahmet bey..
Bul
son çırpınışları ben beğenmedim.Bu görüntüler beni avdan soğutuyor.Buna benzer bir durumdan sonra kara avcılığına son vermiştim.Rolleyes
Bul
daha iyisi için slow motion kamera lazım Ahmet abi, balık canhıraş şekilde çırpınırken ancak bu kadar olur. paylaşım için teşekkürler.
Bul
levend yazdı:son çırpınışları ben beğenmedim.Bu görüntüler beni avdan soğutuyor.Buna benzer bir durumdan sonra kara avcılığına son vermiştim.Rolleyes

kara avcılığı için haklı olabilirsiniz ama balıkçılık için " soğumak " tabiri fazla kaçmış bence.
Bul
levend yazdı:son çırpınışları ben beğenmedim.Bu görüntüler beni avdan soğutuyor.Buna benzer bir durumdan sonra kara avcılığına son vermiştim.Rolleyes

Levent Bey...

Tabii ki herkesin görüşlerine saygı duyarız..Kimi insan duygusaldır..Hiç unutmam bir kere yanımızdaki bir çocuk ,oltaya takılan kurbağa için hüngür hüngür ağlamıştı..

Ben hayatımın çoğunu doğal ortamda geçirdiğim için bu yönüm fazla gelişemedi..Vahşi bir karakter yapılandı bende...

İlginize teşekkürler..Selamlar...
Bul
meteor yazdı:daha iyisi için slow motion kamera lazım Ahmet abi, balık canhıraş şekilde çırpınırken ancak bu kadar olur. paylaşım için teşekkürler.

Cep telefonu ile olabileceğin en iyisi galiba Orhan...

Selamlar..
Bul
aygroup yazdı:Levent Bey...

Tabii ki herkesin görüşlerine saygı duyarız..Kimi insan duygusaldır..Hiç unutmam bir kere yanımızdaki bir çocuk ,oltaya takılan kurbağa için hüngür hüngür ağlamıştı..

Ben hayatımın çoğunu doğal ortamda geçirdiğim için bu yönüm fazla gelişemedi..Vahşi bir karakter yapılandı bende...

İlginize teşekkürler..Selamlar...
Estağfurullah vahşilik yakıtırması yapmadım size.Can çekişen bir avım yüzünden kara bavını bıraktım çünki balık farklı geldi bana en azından kanlar içinde kalmıyor.Sudan çıkardıktan sonrada mümkün olduğunca gözgöze gelmem size saygılıyım lakin beni aşan görüntüler.Rasgele sağlıcakla Gulumse
Bul
meteor yazdı:kara avcılığı için haklı olabilirsiniz ama balıkçılık için " soğumak " tabiri fazla kaçmış bence.
Soğumaktan kastım, benim için üzücü olduğundan mümkün olduğunca son halleri görmek istemeyişim.Sağlıcakla
Bul
Görüntüler her nekadar flu çıksada güzel çekim almışsınız dediğiniz gibi cep telefonunda bu kadar olur..
Yinede paylaşım için teşekkürler..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi